Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ πολιτική τομογραφία ( VIDEO)

Στην εκπομπή του tvsuper  "πολιτική τομογραφία", φιλοξενείται αυτή την Δευτέρα ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ.Καμπόσος. Χειμαρρώδης  όπως πάντα, 

Παραδόθηκε στη Βουλή η Λίστα Νικολούδη


Παραδόθηκε στη Βουλή η Λίστα Νικολούδη, όπου αναφέρονται τα ονόματα συνολικώς 75 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν με «προβληματικά» πόθεν έσχες και για τους οποίους διεξάγεται εισαγγελική έρευνα. Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτό του Μανωλη Αγγελάκα, διορισμένου γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, πρώην ευρωβουλευτή .

Ο πελοποννήσιοι της λίστας
 

Ράλλυ Ακρόπολις 2014 (VIDEO)












Αυτή είναι η σπείρα που είχε ρημάξει σπίτια σε Ηλεία-Καλαμάτα- Κυπαρισσια- Πύργο


Αυτή είναι η σπείρα που είχε ρημάξει σπίτια σε Ηλεία-Καλαμάτα

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν προ ημερών μέλη σπείρας που είχαν διαρρήξει τουλάχιστον 65 σπίτια σε Πύργο, Καλαμάτα και την Κυπαρίσσια.

όλοι γεωργιανής καταγωγής

Η Πελοπόννησος βρίσκεται στη δίνη μιας καταστροφικής


Ανατροπή – Αλληλεγγύη – Ανάπτυξη
    ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΡΩΤΑ
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ
Υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου
Η Πελοπόννησος βρίσκεται στη δίνη μιας καταστροφικής και αδιέξοδης πολιτικής .Η ανεργία πολλαπλασιάζεται , η μικρομεσαία ιδιοκτησία απαλλοτριώνεται , ο πρωτογενής τομέας διαλύεται .
    Το << σύστημα Τατούλη >> στην Περιφέρεια Πελοποννήσου συνδυάζει τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης με την  πλήρη αδιαφάνεια και την απουσία ενός συγκροτημένου αναπτυξιακού σχεδιασμού προς όφελος των κατοίκων . Η διαχείριση των απορριμμάτων αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα : ανάθεση χωρίς διαβούλευση ,δώρο σε ιδιώτες που << επενδύουν >> τα χρήματα του Δημοσίου και  ο λογαριασμός στους φορολογούμενους πολίτες .
    

Η στιγμή που μια γυναίκα 40 ετών ακούει για πρώτη φορά (video)

Ένα συγκλονιστικό βίντεο. Η Joanne Milne γεννήθηκε κωφή. Μόλις έφτασε 20 ετών και εξαιτίας του συνδρόμου Άσερ έχασε και την όρασή της. Πέρασε ακόμη 20 χρόνια βυθισμένη σε έναν σκοτεινό και σιωπηλό κόσμο ώσπου ταξίδεψε σε μια κλινική για να πραγματοποιήσει μια επέμβαση. Στο αυτί της τοποθετήθηκαν εμφυτεύματα κοχλία και αυτή είναι η στιγμή που η ομάδα των γιατρών τα ενεργοποιεί και η Joanne ακούει λέξεις για πρώτη φορά.



Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΟΚ: Οι νέοι κινητήρες στην Φόρμουλα 1 κατέστρεψαν όλη την μαγεία!

Μεγάλη απογοήτευση στα εκατοντάδες εκατομμύρια των φίλων του σπορ έχει προκαλέσει η απώλεια του χαρακτηριστικού ήχου των κινητήρων της Φόρμουλα 1 μετά και την εφαρμογή των νέων κανονισμών για το 2014 που θέλουν κινητήρες τούρμπο 1.600 V-6 κ.εκ να αντικαθιστούν τους ατμοσφαιρικούς V-8 των 2.400 κ.εκ. που γύριζαν στις 18.000 και παρήγαγαν το χαρακτηριστικό ουρλιαχτό. Δείτε ή καλύτερα ακούστε το χαρακτηριστικό βίντεο απο τον πρώτο αγώνα για φέτος απο την Μελβούρνη της Αυστραλίας και την σύγκριση σε σχέση με πέρσι. Ας ελπίσουμε ότι θα κάνουν (η Παγκόσμια Ομοσπονδία) κάτι σύντομα να βελτιωθεί αυτό το "χάλι".

Σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι για το γάλα

Σε αναβρασμό βρίσκεται ο κτηνοτροφικός κόσμος ενόψει της κατάθεσης στη Βουλή του πολυνομοσχεδίου που περιλαμβάνει την απελευθέρωση στη διάρκεια ζωής του φρέσκου γάλακτος, μεταφέροντας πλέον την ευθύνη στους Έλληνες βουλευτές, ζητώντας τους να καταψηφίσουν την επίμαχη ρύθμιση.
 Ο Σύνδεσμος Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγής Ελλάδος κάλεσε τους βουλευτές των γαλακτοπαραγωγικών περιοχών να μην ψηφίσουν την επιμήκυνση της ζωής του φρέσκου - παστεριωμένου γάλακτος που θα αφανίσει την ελληνική γαλακτοπαραγωγική κτηνοτροφία επισημαίνοντας: "Μη σκοτώνετε την ελληνική κτηνοτροφία". Χαρακτηρίζει απολύτως αβάσιμη τη δικαιολογία ότι θα μειωθεί η τιμή καταναλωτή στο ράφι, αφού τα ήδη υπάρχοντα εισαγόμενα γάλατα μακράς διάρκειας είναι ακριβότερα από το "ακριβό" φρέσκο, ενώ το δήθεν πλεονέκτημα που παρέχεται στους Έλληνες κτηνοτρόφους για την καθιέρωση γάλακτος τριών ημερών "είναι απάτη... δεν υπάρχει και το γνωρίζουν όλοι".


Επιστρέφουν στις θέσεις τους 9 σχολικοί φύλακες στο Δήμο Ναυπλιέων κατόπιν δικαστικής απόφασης

Ανακοίνωση του δήμου κατόπιν της δικάστικής απόφασης του Πρωτιδικείου Ναυπλίου:
"Στις θέσεις τους στο δήμο Ναυπλιέων επιστρέφουν εννέα  σχολικοί φύλακες μετά από απόφαση του Πρωτοδικείου Ναυπλίου. Το δικαστήριο έκρινε αντισυνταγματικές τις διατάξεις του νόμου με τον οποίο καταργήθηκαν οι θέσεις των σχολικών φυλάκων και οι ίδιοι βγήκαν σε διαθεσιμότητα.
Έτσι οι 9 σχολικοί φύλακες θα συνεχίσουν να εργάζονται στον δήμο Ναυπλιέων και μάλιστα με τις αποδοχές που ίσχυαν πριν βγουν σε διαθεσιμότητα.
Να σημειωθεί ότι την ανάγκη παραμονής των  σχολικών φυλάκων, υποστήριξε  με προσωπική παρουσία του στο Δικαστήριο, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος τονίζοντας ότι  ο νόμος δεν έλαβε υπόψη του κανένα στοιχείο λειτουργικής και οργανωτικής ανάγκης των δήμων και κανένα στοιχείο αξιολόγησης του προσωπικού".

Ναύπλιο:Πολυδιασπασμένη η αριστερά στις εκλογές-Υποψηφία δήμαρχος της "Άλλης Πρότασης" η Μαργαρίτα Καραμολέγκου

.
Η Γενική Συνέλευση της "Αλλης Πρότασης" εξέλεξε επικεφαλής της την Μαργαρίτα Καραμολέγκου, η οποία και θα διεκδικήσει ως υποψήφια δήμαρχος της δημοτικής παράταξης την δημαρχία του δήμου Ναυπλιέων, όντας η πρώτη γυναίκα υποψήφια δήμαρχοςστην ιστορία του δήμου.

"Τυπική ανάπτυξη του παιδιού και μαθησιακές δυσκολίες" την Κυριακή στο Βουλευτικό


Και ο Λάκης Μπαρού στηρίζει Κωστούρο-Κοινή δηλώση εν ενεργεία συμβούλων

Κοινή δήλωση στήριξης στον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου εξέδωσαν χθες 15 εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, μεταξύ αυτών και ο Ραφαήλ Μπαρού, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου, ο οποίος και οι φήμες λένε ότι είχε κάνει κρούση και στον Χρ. Γραμματικόπουλο προκειμένου να στηρίξει τον δικό του συνδυσμό. Η κοινή ανακοίνωση προφανώς και αποτελεί μια κίνηση εντυπωσιασμού απο την πλευρά του δημάρχου Ναυπλιέων, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία των εκλογών. Αναλυτικά η ανακοίνωση των 15:

Οι απάτες του ίντερνετ . Τι να προσέξετε και τι πρέπει να γνωρίζετε

Αρκετές φορές έχουμε δει στο ίντερνετ και πιο πολύ στο Facebook αναρτήσεις απο διάφορες ειδήσεις με τίτλο θέματος όπως »ΣΟΚ ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ή ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ» , »ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΑΔΕ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ» , » κ.α τέτοια . Ποιος ο σκοπός τους ; ΜΟΝΟ η εμφανίσεις και τα κλικς και λεφτά απο τις διαφημίσεις.




Γνωρίζετε επίσης ότι κάθε φορά που πατάτε μου αρέσει (Like) ή κοινοποιείτε (Share) διάφορα από σελίδες στο Facebook μπορεί να βοηθάτε ένα απατεώνα να κερδίζει χρήματα;
Βλέπουμε αυτές τις φωτογραφίες σχεδόν κάθε μέρα. «Like κατά του καρκίνου», «Μία κοινοποίηση για μια προσευχή» ή «Ένα Like για τα παλληκάρια μας» ή ακόμα «Like σε αυτή τη φωτογραφία για να κερδίσετε ένα iPad» – όμως αυτές οι φωτογραφίες υπάρχουν συχνά για έναν και μόνο σκοπό.Για να κερδίσουν ορισμένοι απατεώνες χρήματα και σε αρκετές περιπτώσεις να πουλήσουν την σελίδα

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ:Μεγαλώνει το Κέντρο Κράτησης Λαθρομεταναστών στην Κόρινθο-Αυξάνονται οι ανάγκες για αστυνομικό προσωπικό

Στο βίντεο μιλά ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, Γιώργος Παπαθεοφάνης.




Ενημερωτική Ημερίδα για τους Νέους Αγρότες την Τετάρτη 2 Απριλίου




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΗΣ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ



Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της ΠΕ Αργολίδας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Γεωπόνων Αργολίδας και το ΓΕΩΤΕΕ Παρ/μα Πελ/σου & Δυτ. Στ. Ελλάδας διοργανώνουν:

την  Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 και ώρα 9:00π.μ.
στο Εργατικό Κέντρο Άργους

Ημερίδα Ενημέρωσης με θέμα:
«2η Πρόσκληση του Προγράμματος Νέων Αγροτών που μόλις ξεκίνησε …»

Ναύπλιο:Ξεκίνησαν τα έργα στον κόμβο της Ενδεκάτης


Ανακοίνωση του δήμου Ναυπλιέων:

"Ξεκίνησαν την Τετάρτη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε έναν μήνα περίπου ο κυκλοφοριακός κόμβος στην “Ενδεκάτη”. Ο κόμβος θα έχει κυκλική μορφή, όπως στην Αγία Ελεούσα, και με την προσθήκη νησίδων θα εξυπηρετήσει τόσο στην απρόσκοπτη κυκλοφορία των αυτοκινήτων όσο και στην ασφαλή διέλευση των πεζών. Κατά την διάρκεια των έργων η κυκλοφορία δεν θα διακοπεί αλλά θα γίνεται με σχετική δυσκολία.
Παρακαλούνται οι οδηγοί κατά την διάρκεια των έργων να κινούνται προσεκτικά και με χαμηλή ταχύτητα στο σημείο της 'Ενδεκάτης” για την αποφυγή ατυχημάτων".

Επανεξελέγη πρόεδρος της I.Ρ.A για την Αργολίδα ο Χρήστος Σχοινοχωρίτης

Το Σάββατο 15 Μαρτίου διεξήχθησαν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου 3ετούς θητείας, στην Τοπική Διοίκηση Αργολίδας, της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΧΟΙΝΟΧΩΡΙΤΗΣ
Α΄Αντιπρόεδρος: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ
Β΄Αντιπρόεδρος: ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΚΙΚΑΣ
Γ΄ Αντιπρόεδρος: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ
Γενικός Γραμματέας: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΖΑΣ
Βοηθός Γεν. Γραμματέα:  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ
Ταμίας: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

Βοηθός Ταμία: ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΟΥΤΡΟΥΦΙΝΗΣ
Δημοσίων Σχέσεων: ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΤΖΙΩΚΟΥ
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
Πρόεδρος: ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΡΖΙΩΤΗΣ
Μέλος: ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΟΡΟΛΗ
Μέλος: ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΓΑΡΙΤΗ



Σε ανακοίνωση του νέου Δ.Σ αναφέρεται :

Έχουμε ξεφύγει εντελώς: Νορβηγός "χτύπησε" τατουάζ με την αποδείξη των McDonalds

Ένα από τα πιο περίεργα τατουάζ που έχουν γίνει ποτέ είναι γεγονός εδώ και λίγες ημέρες. Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα gawker.com ένας 18χρονος από τη Νορβηγία αποφάσισε, μετά από στοίχημα με φίλους του, να «χτυπήσει» στο δεξί του χέρι μία απόδειξη από γνωστή αλυσίδα ταχυφαγείων. enikos.gr
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: gawker.com

Αναδιάρθρωση και μετατροπή των αμπελουργικών εκτάσεων στην Ελλάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ 
Δ/ΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ


Σας ενημερώνουμε ότι την αμπελοοινική περίοδο 2014-2015 θα υλοποιηθεί το πρόγραμμα Αναδιάρθρωσης και μετατροπής οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου.
Στόχος των μέτρων του εν λόγω προγράμματος είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας των αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων μέσω:

Διάσημος Ούγγρος πιλότος διέσχισε τον Ισθμό της Κορίνθου με αεροπλάνο! (VIDEO)


Ο Péter Besenyei, ένας μύθος των ουρανών και εμπνευστής του πρωταθλήματος Red Bull Air Race.
Ο ίδιος, διέσχισε την Τετάρτη τη μήκους 6,4 χλμ. Διώρυγα της Κορίνθου με το αεροπλάνο του πραγματοποιώντας έναν μοναδικό άθλο, αλλά και κάνοντας ένα πολυετές όνειρό του πραγματικότητα.

Έργα στο δρόμο Άργους Ναυπλίου.




Έργα στο δρόμο Άργους Ναυπλίου. Και εδώ φαίνεται  η έλλειψη μιας διαφορετικής πρότασης ανάπτυξης.
Μαργαρίτα Καραμολέγκου ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής  και με νέα χάραξη της εισόδου της πόλης του Ναυπλίου, στην οδός Άργους στο ύψος των δικαστικών φυλακών.
Έργο της Περιφερείας με προϋπολογισμό 1.000.000 € το οποίο υλοποιήθηκε μετά την έκπτωση με το ποσό περίπου των 850.000 €. Διαδρομή παρέμβασης, 828  μέτρα με νέα χάραξη της στροφής στο ύψος των δικαστικών Φυλακών.
Δεν θα μπορούσαμε όμως :

Συνέντευξη έδωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος στο κανάλι TVSUPER

Μουσουλμάνος μετανάστης απαίτησε να κατεβεί εικόνα της Παναγίας από νοσοκομείο.... Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014


Δείτε τι έγινε στη συνέχεια όπως μας τη διηγήθηκε γιατρός.

Μουσουλμάνος (λαθρο)μετανάστης σχετικά πρόσφατα μετέφερε τη γυναίκα του σε μαιευτήριο της Πάτρας για να γεννήσει. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν δημόσιο μαιευτήριο ή κάποιο Κέντρο Υγείας της ευρύτερης περιοχής των Πατρών (οι μετανάστες συνηθίζουν και πηγαίνουν σε Κέντρα Υγείας ακόμα και σε Αγροτικά Ιατρεία και δέχονται να ξεγεννήσουν τις γυναίκες τους ακόμα και γιατροί άσχετων ειδικοτήτων π.χ. οφθαλμίατροι! αρκεί να θεωρηθεί έκτακτο περιστατικό για να μην πληρώσουν τίποτα απολύτως).....

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ!

Προ των πυλών βρίσκεται η «βιομετρική κάρτα», η οποία εκτιμάται ότι θα είναι το διαβατήριο του μέλλοντος. Κι αυτό, γιατί δεν θα καταγράφει μόνο τα συνηθισμένα στοιχεία,
που βλέπουμε σε μια απλή ταυτότητα, αλλά θα περιέχει και χαρακτηριστικά μοναδικά, τα οποία είναι δύσκολο να αλλοιωθούν.

Η Αρχή για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων άναψε το πράσινο φως για να εφαρμοστούν πειραματικά δυο πιλοτικά προγράμματα, με τη συμμετοχή υπαλλήλων του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης. 

Ουσιαστικά, πρόκειται για την αποκαλούμενη «βιομετρική υπογραφή» (μέθοδος πολυτροπικής (multimodal) βιομετρίας), η οποία στηρίζεται στο συνδυασμό βιομετρικών δεδομένων... που εξάγονται μέσω πολλαπλών φυσικών χαρακτηριστικών του ατόμου. 

Δηλαδή, μορφασμοί, γκριμάτσες προσώπου, ο τρόπος βαδίσματος, καθώς και φυσικά ή άλλα χαρακτηριστικά, που σχετίζονται με την εξωτερική του εμφάνιση (π.χ. ύψος, βάρος, χρώμα ματιών, χρώμα μαλλιών, μουστάκι, γυαλιά, κλπ).

Η συγκεκριμένη μέθοδος εξετάζεται πειραματικά ως εναλλακτική/συμπληρωματική των συνήθων βιομετρικών πρακτικών, δηλαδή δακτυλοσκόπηση, ιριδοσκόπηση ή γεωμετρία προσώπου, με στόχο την αποδοτικότερη και ακριβέστερη εξαγωγή και χρήση βιομετρικών δεδομένων κατά τη χρήση τους, ιδίως σε συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε κρίσιμες εγκαταστάσεις με ιδιαίτερα υψηλές απαιτήσεις ασφαλείας.

Οι «βιομετρικές υπογραφές» θα αποθηκεύονται, αφού πρώτα κρυπτογραφηθούν, σε έξυπνες κάρτες, καθώς και σε βάση δεδομένων, μαζί με τα κωδικοποιημένα στοιχεία ταυτοποίησης των συμμετεχόντων. Το συγκεκριμένο έργο, με την επωνυμία «ΒΙΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ», θα εκτελέσει το Κέντρο Μελετών Ασφαλείας (ΚΕΜΕΑ), σε συνεργασία με εταιρεία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, και χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ


Γενική συνέλευση της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ
Η Άλλη Πρόταση καλεί σε γενική συνέλευση τους φίλους της, την Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014, στις 20:00, στα παλιά γραφεία της πρώην  ΤΕΔΚ, Δημητρίου Κώνστα 12, (οδός μεταξύ Γυμνασίου και Γηροκομείου) προκειμένου να συζητήσει:
- Την πορεία της παράταξης προς τις δημοτικές εκλογές
- Ανάδειξη επικεφαλής
- Αποτίμηση της διαμαρτυρίας στην οποία πρόσφατα προβήκαμε σχετικά με το Σταθμό Μεταφόρτωσης Σκουπιδιών.
- Το πρόγραμμά της για το Δήμο Ναυπλίου
- Επόμενες δράσεις
Από το συντονιστικό της ΑΛΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 

ΒΙΝΤΕΟ: Την Κυριακή ο 2ος "ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ" με διοργανωτή το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - 2ος  «ΝΕΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»


Την Κυριακή 30 Μαρτίου  ελάτε να τρέξουμε. Κι αν δεν μπορείτε όλοι να τρέξετε, επιλέξτε … περπάτημα. Από το χώρο του ΝΕΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, όπου θα δοθεί η εκκίνησή μας, μέχρι το Δημαρχείο Άργους – Μυκηνών. Μόνο τέσσερα (4) χιλιόμετρα. Για φιλόδοξους και  τολμηρούς υπάρχει  και άλλη διαδρομή, οκτώ (8) χιλιομέτρων που ακολουθεί την Πάνιτσα για δύο χιλιόμετρα και επιστρέφει.
Όπως και να’ ναι, τολμητίες και φιλόδοξοι ή όχι, ας επιλέξουμε μια διαδρομή και ας την πάμε τρέχοντας ή περπατώντας. Ο καιρός ανοίγει, ο ήλιος κρύβει τα δόντια του και γίνεται φιλικός, τα δέντρα φορτώνονται με άνθη … Ας βρεθούμε, λοιπόν, όλοι μας δίπλα στο ποτάμι, πλάι στις πορτοκαλιές, ας νιώσουμε γη κάτω απ’ τα πόδια μας.
Και για τους γκρινιάρηδες που θα ρωτήσουν γιατί να περπατήσουμε, έχουμε πολλές απαντήσεις: υγεία, νεότητα, διαπίστωση αντοχής. Αλλά νομίζουμε ότι ένας μόνο λόγος μπορεί να αρκεί: γιατί είναι ωραίο και ανακουφιστικό να τρέχεις με τη θέλησή σου, χωρίς να σε … κυνηγάει κανείς. Και στον τερματισμό να σε περιμένει  μια πορτοκαλάδα σε φιλικά χέρια και χαμόγελα.
Οι υπεύθυνοι του Νέου Σχολείου έχουν φροντίσει για όλα και – κυρίως – για την ασφάλεια της διαδρομής μας.

Διοργάνωση           :ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ
Προσέλευση                        :10:00 το πρωί
Εκκίνηση                  :11:00 (το βάζουμε … στα πόδια)
Τερματισμός           :Δημαρχείο Άργους –Μυκηνών



Συνεχίζεται το δούλεμα των Πελοποννησίων-Ανακοίνωσε την κάθοδο στις Περιφερειακές εκλογές ο Δέδες




Ανακατεύει περαιτέρω την τράπουλα των Περιφερειακών εκλογών του Μαϊου ο Γιώργος Δέδες αφού σήμερα ανακοίνωσε και επίσημα την πρόθεσή του να συγκροτήσει συνδυασμό προκειμένου να διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Με "σωματοφύλακες" τους "αντάρτες" του Τατούλη, Ανδρέα Πουλά, Γιώργο Πουλοκέφαλο και Παναγιώτη Αλευρά θα προσπαθησει να καταγράψει ικανή δυναμική ώστε να είναι κατ' αρχήν στο επόμενο Περιφερειακό Συμβούλιο. Εξέδωσε μάλιστα και σκληρή ανακοίνωση κατά Τατούλη στην οποία και αναφέρει μεταξύ άλλων «...η διαδρομή της οποίας (παράταξη Τατούλη) χαρακτηρίζεται από έλλειμμα δημοκρατίας, αλαζονεία, εγωκεντρισμό, καθεστωτική νοοτροπία, πελατειακές σχέσεις και έλλειμμα διαφάνειας».
Επειδή θα μας τρελάνετε κύριε Δέδε μπορείτε να καταλάβετε ότι τόσο εσείς, όσο και οι «σωματοφύλακες» είσαστε στην ίδια διαδρομή της παράταξης Τατούλη το 99.9% της θητείας της; Δηλαδή τώρα τι παριστάνετε; Εμείς δεν αμφισβητούμε ότι είναι έτσι η κατάσταση με τον Τατούλη, αλλά σοβαρά τώρα θέλετε να μας πείσετε ότι μετά από τριάμισι χρόνια το καταλάβατε και μάλιστα και αφού το καταλάβατε δεν παραιτήστε κιόλας; Για τόσο «κάφρους» περνάτε τον Λαό της Πελοποννήσου;

Αστερίξ