Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Αλβανοί έφερναν 13 κιλά κοκαΐνης στην Ελλάδα σε στρόφαλο μηχανής πλοίου!



Συνελήφθη, στις 3-3-2016 το μεσημέρι στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 43χρονος υπήκοος Αλβανίας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας κοκαΐνης. Αναζητούνται άλλοι δύο υπήκοοι Αλβανίας, συνεργοί του.




Δυο γιαγιάδες πήραν βόλτα μια Lamborghini και τρέλαναν τους περαστικούς!

Μια Lamborghini Murciélago σίγουρα και τραβάει τα βλέμματα, μια φτιαγμένη όμως τραβάει ακόμα περισσότερο, αν και για κάποιους μερικούς δημιουργεί ερωτηματικά.
Αλλά αυτή η τελευταία με μια γιαγιά στο τιμόνι και άλλη μία στο διπλανό κάθισμα είναι ό,τι πιο απρόβλεπτο θα μπορούσε να δεις στο δρόμο. Και φυσικά δεν θα υπάρξει κεφάλι, ακόμα κι αυτό του πιο αδιάφορου περί τα αυτοκινητικά που δεν θα γύριζε στο πέρασμά τους.

ΝΕΜΕΑ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ. ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΕΜΕΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΑ ΣΑΒ/ΚΥΡΙΑΚΑ

Ο Τέλης Καλλής (επ. πρόεδρος Εμπ. Συλ. Νεμέας) καταγγέλει: "Εδώ και πολλά χρόνια η Νεμέα…





Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ο ιερέας που φροντίζει και προστατεύει τα αδέσποτα ζώα! (Φωτογραφίες)

Στη ζωή του έχει μάθει να προστατεύει και να βοηθά τον αδύναμο. Δεν κοιτά φυλή, χρώμα και είδος. Κάνει το καλό σε όποιο πλάσμα του Θεού έχει ανάγκη από ένα χέρι βοηθείας για να ορθοποδήσει ξανά.
Ο πατέρας Χρήστος της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών στο Μανταμάδο Λέσβου είναι ένα υπόδειγμα ιερωμένου και φωτισμένου ανθρώπου που μπροστά στο μεγαλείο της ψυχής του, απλά υποκλίνεσαι. Δείχνει την αγάπη του με πράξεις ευσπλαχνίας και ουσιαστικής συνεισφοράς  όχι μόνο στους ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας, αλλά και στ’ αδέσποτα ζώα.

Δημοψήφισμα Ελβετία: Απέλαση αλλοδαπών ακόμη και για τροχαία παράβαση

Οι πολίτες της Ελβετίας καλούνται σήμερα να ψηφίσουν σε ένα δημοψήφισμα σχετικά με την αμφιλεγόμενη πρόταση να απελαύνονται αλλοδαποί όταν παραβιάζουν τον νόμο, πρακτικά για οποιοδήποτε αδίκημα: από την παραβίαση του ορίου ταχύτητας ως την ανθρωποκτονία.

Νέο σοκ για τους αγρότες: ΟΓΑ και Εφορίες "τρώνε" την επιστροφή του ΕΦΚ για το πετρέλαιο

Τον υποχρεωτικό συμψηφισμό των επιστροφών του Ε.Φ.Κ. του αγροτικού πετρελαίου πρώτα με τις – ληξιπρόθεσμες και μη ληξιπρόθεσμες οφειλές των δικαιούχων αγροτών προς τη φορολογική διοίκηση και εν συνεχεία με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ενέκρινε το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους με την υπ’ αριθμόν 121/2015 γνωμοδότησή του, η οποία έγινε δεκτή από τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Προσπάθησε να αποπλανήσει 11χρονο κορίτσι …με 5 ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες της korinthiannews.gr ένας ηλικιωμένος, κάτοικος Πασίου, φέρεται να προσπάθησε να αποπλανήσει ανήλικο κοριτσάκι, 11 χρονών περίπου, στην οδό Πετμεζά στο Κιάτο, έξω από το ζαχαροπλαστείο «Μάλλιος» (

Αυτό είναι το μαχητικό αεροσκάφος 7ης γενιάς που αναπτύσσουν οι Ρώσοι!!

Οι Ρώσοι έχουν αρχίσει και σχεδιάζουν τα μαχητικά αεροσκάφη 6ης και 7ης γενιάς παρά το γεγονός ότι το T-50 δεν έχει ακόμη μπει σε παραγωγή. Το όλο πρόγραμμα έχει αναλάβει φυσικά η Sukhoi όπως είπε πρόσφατα και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντμίτρι Ρογκοζίν.

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας: «Πλήρης απαγόρευση των ηλεκτρονικών τσιγάρων»

Μια ιδιαίτερα ανησυχητική αποκάλυψη έκανε το Συμβούλιο Υγείας και Καπνίσματος στο Χονγκ Κονγκ, το οποίο υποστηρίζει μέσω…

μιας έρευνας πως τα ηλεκτρονικά τσιγάρα εμπεριέχουν ένα εκατομμύριο περισσότερες καρκινογόνες ουσίες από τον μολυσμένο αέρα. Μετά από τη διεξαγωγή της έρευνας το Συμβούλιο ζητά την πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας των ηλεκτρονικών τσιγάρων.



Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Απεχθάνομαι τους πολύτεκνους, τους γράφω στα παλιά μου τα παπούτσια

Με πρωτοφανή τρόπο επιτέθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης στους Πολύτεκνους της Ελλάδας, απαντώντας σε έντονο ύφος και με πολύ βαριές εκφράσεις στην επιστολή που έστειλε η Συνομοσπονδία τους σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια.
«Τους έχω γραμμένους στα παλιά μου τα παπούτσια, τους απεχθάνομαι, γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος» ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο βουλευτής της πλειοψηφίας κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της διαρκούς επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης.

Δείτε την παιδεία του Ισλάμ

Δείτε την παιδεία του Ισλάμ αυτή που μας φέρνουν εδώ με τους μουσουλμάνους πρόσφυγες


Δείτε την παιδεία του Ισλάμ αυτή που μας φέρνουν εδώ με τους μουσουλμάνους πρόσφυγες. Είμαστε φασίστες? Είμαστε ρατσιστές? Εσάς αναρχοκουμούνια εφόσον σας αρέσει το Ισλάμ να σας φερόμαστε όπως φέρονται αυτοί χωρίς αντίσταση. Ηλίθιοι κατακτητές που μας το παίζετε αντιρατσιστές.

Δημοσιεύτηκε από Ελληνική Επανάσταση στις Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΟΙΞΗ...!!!

 ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΑΝΟΙΞΗ...!!!

Τελέσιλλα Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους

Μερικές στιγμές από την εκδήλωσή μας "Μ` ένα πιάνο...για τον Μάνο". Ένα αφιέρωμα για το οποίο εισπράξαμε πολλά συγχαρητήρια! 
Μία είναι η αλήθεια...κι εμείς περάσαμε θαυμάσια και φύγαμε όλοι ικανοποιημένοι από τον "Μέγα Αλέξανδρο"!!!
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη του Συλλόγου μας γιατί με τη δική τους υποστήριξη πετυχαίνουμε υψηλότερους στόχους!







Λαγούμι 10 μέτρων εντοπίστηκε στις φυλακές Δομόκου

Άνοιγμα βάθους 10 μέτρων και διαμέτρου περίπου 50 εκατοστών εντόπισαν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών Δομοκού.
Όπως αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης, το λαγούμι βρισκόταν στις τουαλέτες αλλά κανείς κρατούμενος δεν πρόλαβε να φύγει.
Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση αναφέρεται:
«Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη φυλακή Δομοκού, από σωφρονιστικούς υπαλλήλους, διαπιστώθηκε στο πάτωμα της τουαλέτας του κελιού 18 της πτέρυγας Α2 ένα κάθετο άνοιγμα βάθους (περίπου) 10 μέτρων και διαμέτρου (περίπου) 50 εκατοστών.

Στην καταμέτρηση που ακολούθησε δεν διαπιστώθηκε η απουσία κρατουμένων. Τυχόν ποινικές ή πειθαρχικές ευθύνες διερευνώνται».

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

55χρονος έδειρε διευθύντρια του ΙΚΑ επειδή του μείωσαν την σύνταξη (video)

 Ένας 55χρονος ξυλοκόπησε άγρια την διευθύντρια υποκαταστήματος του ΙΚΑ

Γυαλιά καρφιά έκανε τα γραφεία ενός κεντρικού υποκαταστήματος του ΙΚΑ ένας 55χρονος άνδρας επειδή του  μείωσαν την αναπηρική σύνταξη που λαμβάνει!
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha ο 55χρονος μπήκε στο υποκατάστημα του Ιδρύματος του μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και χωρίς να χάσει χρόνο κατευθύνθηκε στο γραφείο της διευθύντριας το οποίο έκανε γυαλιά καρφιά πριν προλάβει να αντιδράσεις ο οποιοσδήποτε!


Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου: Έτσι φορτίζουν τα κινητά τους οι πρόσφυγες στην Ειδομένη

Είναι ο μόνος τρόπος για να μείνουν σε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου: Έτσι φορτίζουν τα κινητά τους οι πρόσφυγες στην Ειδομένη

Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου: Έτσι φορτίζουν τα κινητά τους οι πρόσφυγες στην Ειδομένη

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στο Twitter με το hashtag #Idomeni 

Η παρακάτω φωτογραφία που αναρτήθηκε πριν από μερικές ώρες στο Twitter με το hashtag #Idomeni κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω του Διαδικτύου.


Η Αθήνα… γέμισε πράσινα παπαγαλάκια!

Τους βλέπεις παντού! Στα πάρκα, στην Πατησίων, στο Κολωνάκι, στο Λυκαβηττό, στα δέντρα στο κέντρο της πρωτεύουσας, στα πιο ζεστά περίχωρα. Είναι οι περίφημοι πράσινοι παπαγάλοι, ασιατικής καταγωγής, που δραπέτευσαν -τους λένε και ιδανικούς δραπέτες- από διάφορα pet shops αφού αυτή είναι και η δουλειά τους.


ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ονοματοδοτείται "ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΒΕΡΗΣ"

ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ονοματοδοτείται "ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΟΥΒΕΡΗΣ". Κορυφαία στιγμή δικαίωσης για τον Κώστα Γκούβερη - Μακάριο. Για τον δικό μας κυρ Κώστα. Μια ζωή αφιερωμένη στον αθλητισμό

Το μυστήριο με τη μούμια που βρέθηκε μετά από 8 χρόνια μέσα σε εξαφανισμένο ιστιοπλοϊκό στον Ειρηνικό. Στη θέση του ασυρματιστή βρέθηκε μουμιοποιημένο το πτώμα ενός γερμανού που προσπαθούσε να στείλει SOS...

Το σκάφος εξαφανίσθηκε πριν 8 χρόνια και βρέθηκε. Δίπλα στον ασύρματο ένα μουμιοποιημένο πτώμα που κατά ένα περίεργο τρόπο δεν έχει λιώσει, προκαλεί μυστήριο. Το πτώμα αναγνωρίστηκε ότι ανήκει σε έναν 58χρονο Γερμανό Μάνφρεντ Φριτζ Μπαγιόρατ, το σκάφος του οποίου είχε χαθεί το 2008 κάπου

ΦΡΙΚΗ: 8χρονο κoριτσάκι στην Υεμένη πεθαίνει στα χέρια του 40χρονου σύζυγου του!

Ένα κoριτσάκι οκτώ χρονών πέθανε στην Υεμένη την πρώτη νύχτα του γάμου της, από εσωτερικά σeξουαλικά τραύματα.

Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ζητούν τη σύλληψη του συζύγου της, ο οποίος ήταν πέντε φορές μεγαλύτερος από την ηλικία της (40 ετών).
Το Al Nahar, στο Λίβανο, ανέφερε ότι ο θάνατος συνέβη στην περιοχή της φυλής των Hardh στη βορειοδυτική Υεμένη, η οποία συνορεύει με τη Σαουδική Αραβία.
Αυτό φέρνει στο προσκήνιο ακόμη μια φορά την ήδη υπάρχουσα κατάσταση των αναγκαστικών γάμων παιδιών στη Μέση Ανατολή.
newsone.gr

Διάταξη δημοσιοποίησης για ταυτοποίηση άνδρα αγνώστων στοιχείων θύμα εγκληματικής ενέργειας (ΦΩΤΟ)

0

Με Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δημοσιοποιείται η φωτογραφία άγνωστου

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ανιχνευτής μετάλλων ανακάλυψε Θησαυροφυλάκιο από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Το περιεχόμενό του…

Όταν το ρωσικό προσωπικό ενός ανιχνευτή μετάλλων έψαχνε για ενεργά ναρκοπέδια σε σημεία όπου είχαν γίνει μάχες κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ανακάλυψε ένα άθικτο θησαυροφυλάκιο που ανήκε σε έναν Γερμανό στρατιώτη.
Ακολουθώντας τη συνηθισμένη ρουτίνα τους, ανακάλυψαν κάτι ασυνήθιστο στο Nevsky Pyatachok, το σημείο όπου είχε γίνει μία από τις πιο αιματηρές εκστρατείες, κατά τη διάρκεια της Γερμανικής Πολιορκίας του Λένινγκραντ από το 1941 ως το 1943.

Μετά από λίγο σκάψιμο έφεραν στο φως ένα ολόκληρο θησαυροφυλάκιο με τα πιο ασυνήθιστα ευρήματα.Γεμάτο μέχρι πάνω με τα προσωπικά αντικείμενα ενός στρατιώτη του ναζιστικού στρατού, το θησαυροφυλάκιο είχε ετοιμαστεί πρόχειρα, αλλά περιέχει πλούσια ιστορικά στοιχεία…