Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Εταιρεία κατασκεύασε όπλο που μοιάζει με κινητό

Μερικές φορές οι «εραστές» των όπλων θέλουν απλά να κουβαλούν το «εργαλείο» τους – χωρίς διάθεση ακραίων συμπεριφορών – δημόσια, αλλά χωρίς να τραβούν τα βλέμματα. Αυτό μάλλον σκέφτηκε και ο Kirk Kjellberg, ο δημιουργός του Ideal Conceal, ένα όπλο που διπλώνει και μοιάζει με smartphone.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στο NBC, η ιδέα προέκυψε όταν έγινε το θέμα της βραδιάς σε ένα εστιατόριο, επειδή είχε μαζί του και το όπλο του. «Ένα αγόρι με εντόπισε και φώναξε δυνατά »μαμά, μαμά αυτός ο τύπος έχει όπλ
ο!». Και αργότερα, όλοι οι θαμώνες του εστιατορίου με κοίταζαν», λέει. Οπότε, ο Kjellberg που αποκαλεί τον εαυτό του «serial εφευρέτη», αποφάσισε να κατασκευάσει ένα όπλο που δεν θα ξεχώριζε τόσο πολύ. Όπως αναφέρει, το Ideal Conceal, έχει το μέγεθος του κινητού Galaxy S7.

Eurovolley U19M Ελλάδα-Ισραήλ 1 - 3 ( VIDEO )


Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων βόλεϊ στο Άργος ΦΩΤΟ







Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Παρουσία των αρχών του τόπου και πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του φιλόπτωχου ταμείου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου



 Παρουσία των αρχών του τόπου και πολύ κόσμου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του φιλόπτωχου ταμείου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Αμαλία..... ομιλητής ήταν ο ιστορικός καθηγητής Βασίλης Χαραμής....η εκδήλωση πλαισιώθηκε με ζωντανή μουσική



"..πολύ θετικό βήμα για την ενοποίηση.."

Ανδρέας Κ. Χρονόπουλος

Η πρόεδρος του κινήματος μας Φώφη Γεννηματά,απέδειξε για άλλη μια φορά την γενναιότητα της και την μεγαθυμία της να τελεσφορήσει το εγχείρημα της ενοποίησης των δυνάμεων της κεντροαριστεράς,καλώντας σε προσωπική συνάντηση,τον πρόεδρο του κινήματος δημοκρατών σοσιαλιστών και τέως πρωθυπουργό του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου.
Πρόκειται για ένα πολύ θετικό βήμα για την ενοποίηση του προοδευτικού χώρου της δημοκρατικής παράταξης,καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αποδείξει με την στάση του και την πολιτική του πως είναι έτοιμος να συναινέσει στις απαιτούμενες τομές που χρειάζεται η Ελλάδα για να ανακάμψει.
Είμαστε αισιόδοξοι και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια από την πλευρά μας ώστε η προσπάθεια αυτή να έχει αίσιο τέλος,να βρει στήριγμα στην κοινωνία και να κατορθώσει σταδιακά να δώσει απαντήσεις και λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που μαστίζουν την χώρα μας.
Η χώρα έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε την συμβολή της δημοκρατικής παράταξης και είναι χρέος μας να προσπεράσουμε οποιοδήποτε εμπόδιο.

«Στους ρυθμούς του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Βόλεϊ κινείται το Άργος»

Μια σπουδαία αθλητική διοργάνωση ξεκινά αύριο Παρασκευή 13/1 στις 17:30 το απόγευμα στο κλειστό ΔΑΚ Άργους και δεν είναι άλλη από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων στο βόλεϊ το οποίο αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Άργους-Μυκηνών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Ας βρεθούμε όλοι στο πλευρό την εθνικής μας ομάδας και ας στηρίξουμε με την παρουσία μας τους αγώνες των εφήβων .
Το πρόγραμμα των αγώνων αναλυτικά είναι:
Παρασκευή 13/1

Έλεγχοι κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου για τα παίγνια

Από 16.12.2016 έως 07.01.2017 πραγματοποιήθηκαν -3.353- έλεγχοι, βεβαιώθηκαν  -68- παραβάσεις και κατασχέθηκαν περίπου 44 χιλιάδες ευρώ


Έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων (από 16 Δεκεμβρίου 2016 έως 07 Ιανουαρίου 2017), σε όλη τη χώρα για την εφαρμογή της νομοθεσίας για τα παίγνια.
Πιο αναλυτικά διενεργήθηκαν -3.353- έλεγχοι, βεβαιώθηκαν -68- παραβάσεις, συνελήφθησαν -264- άτομα, κατασχέθηκα

Συνελήφθη 48χρονος για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Κατασχέθηκαν πάνω από -1,5- κιλό κάνναβης και ποσότητα μεθαδόνης


Συνελήφθη, σήμερα (11.1.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 48χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ( VIDEO )


ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ.........με προσέγγισε μια καλοβαλμένη ξανθιά κοπέλα εδώ εξω από το σπίτι μου ...μας λέει ταραγμένη η ηλικιωμένη γυναίκα καο μου είπε ότι ο.. ανηψιός μου(γνώριζε κανονικά το όνομά του και ότι πρόκειται να πάρει κάποια χρήματα επιστρεφόμενα) και ότι είναι η λογίστρια και χρειάζεται να της δώσει 250 €.Η ηλικιωμένη ακούγοντας τα στοιχεία του ανηψιού

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Στο δρόμο όλος ο Μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας VIDEO


Στο δρόμο όλος ο Μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας της Αστυνομίας για τον χιονιά....δήπλωσαν νταλίκες σε Δερβενάκια και Άκοβα....έγιναν πάνω από 30 τροχαία ...ευτυχώς μόνο υλικών ενώτα εκχιονιστικά της Πετιφερειακής Ενότητας δούλευαν όλη την νύχτα για να κρατήσουν ανοιχτό το κεντρικό τουλάχιστον οδικό δύκτιο..

Φωτογραφίες για τον ιστορικό του μέλλοντος από Άργος, Ναύπλιο, Ν. Κίο και Τολό

Ναύπλιο




Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΝΕΑ ΚΙΟΣ ΤΩΡΑ




ΠΑΝ.ΠΕΒΕΡΕΤΟΣ....Ευτυχώς γλυτώσαμε την ολοκληρωτική καταστροφή... VIDEO


Ζημιές προκλήθηκαν από τον παγετό και τις χαμηλές θερμοκραδίες των -4 βσθμών Κελσίου ΦΩΤΟ


 Ζημιές προκλήθηκαν από τον παγετό και τις χαμηλές θερμοκραδίες των -4 βσθμών Κελσίου που εδωσε επίσημα ο μετεωρολογικός σταθμός της Πυργέλας ...όχι όμως τίσες όσες φοβήσει τους παραγωγούς της Αργολίδας αφού από τις 2 το βράδυ και μετά συννέφιασε και αυτό βοήθησε στην αποφυγή ολοκληρωτικής καταστροφής στις καλλιέργρειες...ωστόσο υπάρχουν περιοχές και με χαμηλότερες θερμοκρασίες...οι παραγωγοί ξενύχτησαν με το καρδιοχτύπι και φυσικά πήραν όλα τσ μέτρα κατά του παγετού

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στον Δήμο Άργους Μυκηνών

Κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης στον Δήμο Άργους Μυκηνών για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και την Τρίτη 10 λόγω του χιονιού του παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών.....απόφαση που πάρθηκε μετά από σύσκεψη του Δημάρχου με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Τον Διευθυντή του Δήμου και των αρμοδίων στον τομέα της εκπαιδευσης του Δήμου...το συσσίτιο θα λειτουργήσει κανονικά έσω του προγράμματος Βοήθεια στο σπίτι...και ανοιχτοί θα παραμείνουν οι χώροι των δύο ΚΑΠΗ για ζεστασιά σε όσους το έχουν ανάγκη.

H Επόμενη Μέρα στην Αργολίδα 28 ΦΩΤΟ













ΑΡΓΟΣ .Πάγωσε το χιόνι VIDEO