Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Σοβαρό ατύχημα με τραυματίες στην οδό Κουτσοποδίου Φιχτίων

 

Κατάθεση στεφάνων από μαθητές στο Άργος

 

Ο Γενικός γραμματέας υπουργείου πολιτισμού Γιώργος Διδασκάλου για τα έργα στο Ναύπλιο

 

Κατάθεση στεφάνων από μαθητές στο Ναύπλιο

 

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Διαμαρτυρία των Ρομά στο δρόμο Άργους – Νέας Κίου

 



Παναγιώτης Ζαχαριάς: Γιορτή δημοκρατίας οι εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

 


 Γιορτή Δημοκρατίας για τη Νέα Δημοκρατία. Οργανώνουμε μετά την περιπέτειά του Covid τις εσωκομματικές μας εκλογές. Θα συμμετάσχουν 135.000 εγγεγραμμένα μέλη! Η Νέα Δημοκρατία σήμερα δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα, είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη, και αυτό το οφείλουμε σε εσάς.
Είμαστε ένα κόμμα, το οποίο βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων. Εξού και το 20% όσων συμμετέχουν αύριο, θα συμμετέχουν και θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά για πρώτη φορά με απόλυτη ασφάλεια. Άνω του 30% των συμπολιτών μας που ενεγράφησαν στη Νέα Δημοκρατία για να ψηφίσουν σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές είναι νέα μέλη που για πρώτη φορά ταυτίστηκαν και επίσημα με την παράταξή μας.
Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλα τα στελέχη του κόμματος, τα οποία εργάστηκαν και εργάζονται για την άψογη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών.
Εμείς θα συνεχίσουμε ως κυβέρνηση να δουλεύουμε νυχθημερόν για να βελτιώνουμε τη ζωή όλων των πολιτών. Θα αποκρούσουμε με όλη τη δύναμη των επιχειρημάτων μας το τοξικό κλίμα το οποίο κάποιοι προσπαθούν και σήμερα να διαμορφώσουν, πιστεύοντας ότι η Ελλάδα του 2021 είναι η Ελλάδα του 2011.
Σας ζητώ να πούμε όχι σε νέους διχασμούς. Ενωμένοι θα προχωρήσουμε μπροστά

Παύση εμπορίου στην κορινθιακή σταφίδα, βγαίνει εκτός συνδεδεμένης


Κανείς δεν παραλαμβάνει σταφίδες αυτή την εποχή. Η παραγωγή παραμένει αδιάθετη στα αλώνια επειδή δεν υπάρχουν παλετοκιβώτια να μεταφερθεί το προϊόν.

  Κανείς δεν παραλαμβάνει σταφίδες αυτή την εποχή. Η παραγωγή παραμένει αδιάθετη στα αλώνια επειδή δεν υπάρχουν παλετοκιβώτια να μεταφερθεί το προϊόν. Το επόμενο διάστημα θα σταματήσουν και οι συνεταιρισμοί να παραλαμβάνουν. Στο μεταξύ στον σχεδιασμό του ΥπΑΑΤ για τη νέα ΚΑΠ φαίνεται ότι μένει εκτός της συνδεδεμένης ενίσχυσης η κορινθιακή σταφίδα οδηγώντας την καλλιέργια σε ουσιαστική απαξίωση.

Κινητοποίηση πραγματοποίησαν μέσα στην εβδομάδα, στον Πύργο, οι σταφιδοπαραγωγοί της Ηλείας μαζί με πυρόπληκτους αγρότες, θέλοντας να διατρανώσουν τη δυσαρέσκειά τους αφενός για την κατρακύλα στην τιμή της σταφίδας. Ο σταφιδοπαραγωγός και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας (ΟΑΣΗ), Θανάσης Βομπίρης, δήλωσε ότι «συνεχίζουμε τον αγώνα που έχουμε ξεκινήσει εδώ και καιρό, καταρχάς για τη σταφίδα, που είναι στα αζήτητα. Έρχονται οι έμποροι και μας εμπαίζουν, όπως μας εμπαίζει και η κυβέρνηση που δεν παίρνει μέτρα για τη στήριξή μας. Παρότι φέτος έχουμε χαμηλή παραγωγή και περιμέναμε κάτι καλύτερο στην τιμή, τη στιγμή που τα εφόδια έχουν φτάσει στα ύψη κατά 35%, η σταφίδα είναι στο ένα ευρώ».

Όπως δηλώνει στον ΑγροΤύπο ο πρόεδρος της Ομάδας Παραγωγών Σταφίδας Αμαλιάδας κ. Χρήστος Βαλιανάτος, «σταματήσαμε να παραλαμβάνουμε σταφίδες γιατί δεν έχουμε που να τις βάλουμε. Οι σταφιδοπαραγωγοί από Αχαΐα, Μεσσηνία και Ηλεία συζητάμε να διοργανώσουμε εκδήλωση διαμαρτυρίας, έξω από το ΥπΑΑΤ, στην Αθήνα. 

Kολομβία : Συνελήφθη O πλέον καταζητούμενος διακινητής Nαρκωτικών



Ο πλέον καταζητούμενος διακινητής ναρκωτικών της Κολομβίας, ο Ντάριο Αντόνιο Ούσουγα, επίσης γνωστός ως «Οτονιέλ», συνελήφθη στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, ανακοίνωσε χθες Σάββατο η κολομβιανή κυβέρνηση.

«Μεγάλα εύσημα στις δυνάμεις ασφαλείας (…) για τη σύλληψη στο Νεκόκλι του Ντάιρο Αντόνιο Ουσούγκα, επίσης γνωστός ως «Οτονιέλ», ανώτερος ηγέτης της Clan del Golfo», ανέφερε στο Twitter ο Εμίλιο Αρχίλα, σύμβουλος του προέδρου Ιβάν Ντούκε.

ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2017 - ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 0-6 VIDEO

 



VIDEO


Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στην Κορινθία


Κατασχέθηκαν πάνω από -660- γραμμάρια κάνναβης

 

 

Συνελήφθη, χθες (22.10.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 

Ειδικότερα, χθες (22.10.2021) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί, πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 49χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -664- γραμμαρίων.