Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ:Η ποδηλατική Σπαρτακιάδα πέρασε απο την Αργολίδα






ΒΙΝΤΕΟ:Τέλος στην συνεργασία του Λουτσιάνο με τον Παναργειακό


Ο βραζιλιάνος πρώην άσσος του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ τελικά πλήρωσε αυτός το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων της πανάκριβης!!! φέτος ομάδας του Άργους


                                    ΚΩΣΤΑΣ ΚΙΜΟΥΛΙΑΤΗΣ (VIDEO)


Σεισμός 4.3 Ρίχτερ την νύχτα στην Αρκαδία



Σεισμική δόνηση 4.3 Ρίχτερ σημειώθηκε-σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο-στις 03.02 ξημερώματα Σαββάτου στην Αρκαδία. Οι ακριβείς συντεταγμένες του επίκεντρου είναι 37.4563°Ν 22.2466°Ε και το εστιακό βάθος μόλις πέντε χιλιόμετρα. Το επίκεντρο βρίσκεται 12 χλμ νοτιοδυτικά της Τρίπολης και 50χλμ.νοτιοδυτικά του Ναυπλίου, ενώ ο σεισμός έγινε αισθητός στην ευρύτερη περιοχή χωρίς να έχουν αναφερθεί ζημιές.

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

ΕΛ.ΑΣ:Απάτες για δήθεν προσλήψεις μέσω διαδικτύου και όχι μόνο



                 Ανακοίνωση απο την Ελληνική Αστυνομία
H Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει τους πολίτες ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα προσεγγίζονται, τόσο μέσω Διαδικτύου όσο και με φυσικό τρόπο, πολίτες - χρήστες διαδικτύου, κυρίως εκπαιδευτικοί, νηπιαγωγοί κ.α., για υποτιθέμενη προσφορά εργασίας σε ημεδαπά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, κολλέγια κ.λπ., με υψηλές αποδοχές.

Δρομολογείται το "Master plan" του λιμένα Ναυπλίου



                                Ανακοίνωση απο τον Δήμο Ναυπλιέων 
Τις θέσεις του Δήμου Ναυπλιέων για τα θέματα του λιμανιού ανέπτυξαν στη χθεσινή τους συνάντηση ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με τους μελετητές, τον πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού  Ταμείου, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο της Τεχνικής Υπηρεσίας και τη Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Δήμος Ναυπλιέων: "2ος Μαραθώνιος Ναυπλίου 15 Μαρτίου 2015"



             

            
              Ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων

Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού, του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου, του εκπροσώπου του ΣΕΓΑΣ κ. Γιάννη Μπόλα και με οικοδεσπότη τον Πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μαραθωνίου, Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Φουγάρου, η πρώτη επίσημη παρουσίαση του 2ου Μαραθωνίου Δρόμου Ναυπλίου που είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 15 Μαρτίου 2015.

Δήμος Ναυπλιέων:Εκδηλώσεις μνήμης για τον Ιωάννη Καποδίστρια



Την μνήμη του πρώτου Κυβερνήτη της χώρας Ιωάννη Καποδίστρια θα τιμήσει την Κυριακή 5 Οκτωβρίου ο Δήμος Ναυπλιέων. Στις εκδηλώσεις μνήμης της δολοφονίας του Καποδίστρια περιλαμβάνονται:

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ:Πυρκαγιά στην χωματερή της Νέας Κίου

Μια ακόμη πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου το απόγευμα στην χωματερή στη θέση "Μπομπέικα" της Νέας Κίου με τον καπνό να είναι ορατός απο απόσταση. Στο σημείο βρίσκονται οχήματα απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άργους προκειμένου να σβήσουν την φωτιά.

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά στο Αργολικό-Βίντεο απο την πυρκαγιά στην Αγ. Άννα

φωτο αρχείου
Πυρκαγιά ξέσπασε στις 15.40 σήμερα Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου σε περιοχή με ξερά χόρτα κοντά στο Αργολικό. Στο σημείο της πυρκαγιάς κινήθηκαν άμεσα οχήματα απο την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου και αυτή την ώρα θέτουν θέτουν υπο έλεγχο την πυρκαγιά.Νωρίτερα είχε ξεσπάσει πυρκαγιά στην περιοχή της Αγ. Άννας στο Τημένιο η οποία και έκαψε περιορισμέμη έκταση σε περιοχή με ξηρή βλάστηση πριν την σβήσουν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους.Δείτε και το σχετικό βίντεο απο την φωτιά στην Αγ.Άννα.

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Δήμος Ναυπλιεών:Εκδηλώσεις για την Ημέρα των Ηλικιωμένων



                                               

                        Ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων
Την Τετάρτη 1 Οκτώβρη 2014 στο ΚΑΠΗ Ναυπλίου, διοργανώνεται από τον Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης Ναυπλίου γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα των Ηλικιωμένων, που ως γνωστόν γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Οκτωβρίου. Σύμφωνα με το πρόγραμμα το πρωί θα τελεστεί θεία λειτουργία στον Άγιο Αθανάσιο και στην συνέχεια θα προσφερθεί καφές και γλυκό στον χώρο του ΚΑΠΗ. Στις 3 Οκτωβρίου 2014 στις 8.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη γιορτή του ΚΑΠΗ στην κοσμική ταβέρνα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Με στρατιωτικές τιμές ετάφη ο σκύλος του 747 ΕΤΜΧ

«Ο πολιτισμός και το μεγαλείο ενός λαού φαίνεται από τη συμπεριφορά του στα ζώα»
 
Την Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Κοιμητήριο Στρατιωτικών Σκύλων του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού, η ταφή του Στρατιωτικού Σκύλου Έρευνας Διάσωσης Charlie (ΑΜ: S-0391), ο οποίος απεβίωσε από παθολογικά αίτια.

Κατά τη διάρκεια της ταφής, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του συνόλου του προσωπικού της Μονάδας, αναγνώσθηκε το βιογραφικό του συγκεκριμένου Στρατιωτικού Σκύλου, όπως παρακάτω:

O Στρατιωτικός Σκύλος Έρευνας και Διάσωσης Charlie (ΑΜ: S-0391) ήταν Γερμανικός Ποιμενικός (εργασιακός). Γεννήθηκε στις 08 Μαϊου 2008 και απεβίωσε στις 20 Σεπτεμβρίου 2014 σε ηλικία 6,5 ετών. Ήταν ένας από τους δυο πρώτους Γερμανικούς Ποιμενικούς σκύλους Έρευνας Διάσωσης του Μηχανικού και γενικότερα του Ελληνικού Στρατού.
Η προμήθεια του έγινε από τo εξωτερικό και τοποθετήθηκε στο Ειδικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών του 747 ΕΤΜΧ, τον Οκτ 2009. Από την πρώτη του μέρα στην Μονάδα συνοδός του ορίσθηκε η ΕΠΟΠ Δνεας (ΜΧ) Κ.Σ.
Εκπαιδεύτηκε στην βασική υπακοή και στην διέλευση εμποδίων από εκπαιδευτή του Μηχανικού. Η συνοδός του κυρίως αλλά και γενικότερα οι υπόλοιποι συνοδοί σκύλων Έρευνας Διάσωσης μεριμνούσαν για την φροντίδα του και την συντήρηση της εκπαίδευσης του.
Συμμετείχε πάντα στις ομάδες επιφυλακής Έρευνας – Διάσωσης της Μονάδος στο πλαίσιο του Σχεδίου Ξενοκράτης, είχε λάβει μέρος σε όλες τις ασκήσεις – επιδείξεις, συντηρώντας πάντα το επιχειρησιακό του επίπεδο υψηλό, ως Στρατιωτικός Σκύλος Έρευνας και Διάσωσης.

πηγη:army.gr

Παναργειακός:Απέκτησε ποδοσφαιριστή με εκατοντάδες συμμετοχές στην Α' Εθνική!



                        
                          Ανακοίνωση απο τον Παναργειακό Α.Π.Ο

Μια νέα μεγάλη μεταγραφή για τον Παναργειακό που έχει μπει για τα καλά στον δρόμο της ανόδου για την Β’ Εθνική κατηγορία. Ο Παναργειακός Α.Π.Ο ανακοινώνει την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού Δημήτρη Κοιλιάρα ,με 137 συμμετοχές στη Α Εθνική! Την επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε το 2002 στον Εργοτέλη, με τον οποίο έκανε το ντεμπούτο του στην Α΄ Εθνική τη σεζόν 2004 - 05. Παίζει με ευχέρεια τόσο στην αριστερή όσο και στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις τις σεζόν 2006 - 07 και 2007 - 08 προκάλεσαν το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και κυρίως του Παναθηναϊκού αλλά τελικά το2008 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 4 ετών με τον Πανιώνιο. Ακολούθησε μία σύντομη επιστροφή στον Εργοτέλη με την μορφή δανεισμού καθώς και η παραμονή για 1,5 χρόνο στον Λεβαδειακό. Τον Ιούλιο του 2012 τον απόκτησε η κυπριακή ΑΕΠ Πάφου, από την οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους .Την επόμενη σεζόν(13-14) αγωνίστηκε στον Ηρακλή Ψαχνών  και στα μέσα της ίδιας  περιόδου μετεγράφηκε στον Παναιγιάλειο όπου ήταν η τελευταία του ομάδα πριν έρθει στον Παναργειακό.

Παναρκαδικός-Παναργειακός:0-1



                               Δελτίο Τύπου απο τον Παναργειακό
 
 Χωρίς τον Μάριο Μπρέσκα πήγε ο Παναργειακός στην Τρίπολη και πήρε τη νίκη από τον Παναρκαδικό με το ¨συντηρητικό¨0-1. Το σκόρ άνοιξε στο 35΄με τον Μπιτζή να κάνει κάθετη πάσα στον Ετόφ και εκείνος πλασάρει μέσα στα δίχτυα του Παναρκαδικού. Το β΄ημίχρονο κύλησε χωρίς σημαντικές φάσεις και από τις δύο πλευρές με τον Καρούτη να σπάει τα δοκάρια του Παναρκαδικού στο 65΄.


Παναργειακός:Κατσαουνης, Λιτσος, Μαυροματης, Καλαγκανης, Ισουφι, Καρουτης,Καπλατζη,Παναγιωτου, Μπιτζής(77' Παπαϊωάννου) Etov, Καλογερης
Παναρκαδικός: Μανέλης, Ρένος Πετρόπουλος, Μπούτας, Κωστάκης, Βλαχοκυριάκος, Κυριακόπουλος, Αρώνης, Δήμος, Αρδάμης, Πετρόπουλος (Καδάς 56'), Νάνος (Κώτσιρας 69')
Διαιτητές:Παπαδόπουλος, Γκαβέρας, Οικονόμου (Αχαΐας)