Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Michael Jackson ζει ! Δεν πέθανε ΠΟΤΕ!



Δείτε το βίντεο που δείχνει ότι ο Michael Jackson ζει και δεν έχει 

πεθάνει ΠΟΤΕ!

Παίκτης του Παναργειακού και ο Δημήτρης Ρίζος


Έναν ακόμη ποδοσφαιριστή πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Παναργειακός. Πρόκειται για τον έμπειρο τερματοφύλακα Δημήτρη Ρίζο, ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στην ομάδα της Λαμίας.
Το βιογραφικό του Δ.Ρίζου:

Ο Πέτρος Τατούλης επισκέφθηκε την Ερμιονίδα

Την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης επισκέφθηκε την Ερμιονίδα και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Σφυρή με τον οποίο συζήτησαν θέματα του Δήμου Ερμιονίδας.



Ο.Ε.Β.ΕΑ: Ζητούμε πλήρη ενημέρωση για το τι προτίθεστε να κάνετε με το στρατόπεδο Ναυπλίου

Προς :Υπουργό Εθνικής Άμυνας   κ .Πάνο Καμμένο 
Κοινοποίηση :Βουλευτή Αργολίδας κ . Ιωάννη  Γκιόλα


Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΕΛΟΣ!!! -Μάνα και κόρη κηδεύονται μαζί αύριο στο Κιάτο




-Ακούγεται ότι πρώτα πέθανε η 98χρονη και εν συνεχεία βρέθηκε νεκρή η 64χρονη στο λιμάνι του Κιάτου έχοντας ως βαρίδια στο σώμα της πιάτα!!!
Όπως γράψαμε και χθες …επικρατεί «πέπλο μυστηρίου» για το θάνατο της 63χρονης Μαρίας Λιάκη, η οποία ήταν κάτοικος του Κιάτου. Η ηλικιωμένη  εντοπίστηκε χθες το πρωί από διερχόμενο πλωτό εντός της θαλάσσιας ζώνης στο λιμάνι του Κιάτου. Όταν εντοπίστηκε ήταν ήδη νεκρή.
Όπως αναφέραμε σήμερα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της korinthiannews.gr  περίπου 11 κιλά πιάτα που ήταν δεμένα γύρω από το σώμα της 63χρονης όταν βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα.
Την Παρασκευή το πρωί στις 10:00 θα γίνει η κηδεία η κηδεία της 63χρονης Μαρίας Λιάκη στον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης Σωτήρος στο Κιάτο. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι θα κηδευτεί μαζί με την μητέρα της Ευδοκία Λιάκη 98 ετών!!!



-Ακούγεται ότι πρώτα πέθανε η 98χρονη και εν συνεχεία βρέθηκε νεκρή η 64χρονη στο λιμάνι του Κιάτου έχοντας ως βαρίδια στο σώμα της πιάτα!!!
Όπως γράψαμε και χθες …επικρατεί «πέπλο μυστηρίου» για το θάνατο της 63χρονης Μαρίας Λιάκη, η οποία ήταν κάτοικος του Κιάτου. Η ηλικιωμένη  εντοπίστηκε χθες το πρωί από διερχόμενο πλωτό εντός της θαλάσσιας ζώνης στο λιμάνι του Κιάτου. Όταν εντοπίστηκε ήταν ήδη νεκρή.
Όπως αναφέραμε σήμερα σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της korinthiannews.gr  περίπου 11 κιλά πιάτα που ήταν δεμένα γύρω από το σώμα της 63χρονης όταν βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα.

Τι σκέφτηκαν οι άνθρωποι για μια διαφήμιση!


Δημοσιεύτηκε από NU-NU 18+ στις Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση ΒΟΜΒΑ της ΕΛ.ΑΣ προκαλεί πανικό!

Συναγερμό έχει σημάνει η αστυνομία λόγω των κρουσμάτων απόπειρας αρπαγής παιδιών που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα σε σχολείο στην περιοχή της Ραφήνας ενώ με επίσημη ανακοινωσή της η αστυνομία προειδοποιεί γονεις και καθηγητές! 
Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Κατόπιν ενημέρωσης της διεύθυνσης του σχολείου μας (1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας) από το αστυνομικό τμήμα Ραφήνας θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί κρούσματα απόπειρας αρπαγής παιδιών.
Τα παιδιά θα ενημερωθούν από τους δασκάλους χωρίς φυσικά να τα φοβίσουν αλλά το σημαντικότερο θα είναι το κάθε ένα να ενημερωθεί από εμάς τους γονείς.

Χωρίς πανικό και φόβο, λοιπόν, εξηγείστε τους πως ΠΟΤΕ δεν θα ακολουθήσουν κάποιον ξένο και πως εάν κάποιος αποπειραθεί να τα πάρει με τη βία θα πρέπει να αντιδράσουν κάνοντας πολύ θόρυβο. Επίσης καλό θα ήταν να ενημερώσετε και άλλους γονείς με τη σειρά σας. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η ενημέρωση και η προσοχή μπορούν να αποτρέψουν τέτοιες ενέργειες.»

Η ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ !!! ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Βλέποντας κανείς αυτή την συνέντευξη απλά χάνεις τα λόγια σου για αυτόν τον άνθρωπο !!!Απλά άξιος και υπέροχος .... αυτός ο άρχοντας έφυγε από κοντά μας !!

Δημοσιεύτηκε από Παντελής Παντελίδης / θα ζεις πάντα στις καρδιές μας στις Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016

Συγκλονίζει το γράμμα Κρητικιάς που έχασε σε τροχαίο το μοναχογιό της…

Τα συγκλονιστικά λόγια μιας Κρητικιάς, μιας μάνας που έχασε το παιδί της πριν από 11 χρόνια, κάνουν το γύρο του διαδικτύου και κοινοποιούνται σε 100αδες σελίδες χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Χανιώτισσα Θεοδοσία Γαβριλάκη, μιλάει για την εμπειρία που σημάδεψε τη ζωή της και στέλνει μήνυμα, μήνυμα οδικής ασφάλειας. Ίσως τέτοιοι άνθρωποι που έχουν βιώσει τον πόνο και την απώλεια μέσα από τροχαία δυστυχήματα να είναι οι ιδανικοί για να μιλήσουν για τη σημασία της ασφαλούς οδήγησης.
Άλλωστε και η ίδια, αυτό επιθυμεί, όσο το δυνατόν περισσότεροι να ενημερωθούν και να παραδειγματιστούν από τη δική της ιστορία


Διαβάστε τη έγραψε και ‘μεις θα σας καλέσουμε όπως και εκείνη, να το κοινοποιήσετε!

. ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!

Ο dri fm ο σταθμός που τοςο αγαπήθηκε ειναι εδω .. Για να σας χαρίσει υπέροχα μουσικά ταξίδια .. Χωρις πολλά λόγια και πολύωρες διακοπες για διαφημισεις ..

ΒΟΜΒΑ !!!! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΟΥΝ !!! «ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ

«Παρακάλια» στον Πρωθυπουργό από βουλευτές όλων των κομμάτων για να κρατήσει στην θέση
του τον επικεφαλής του Σώματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος


Πανικός στο Λονδίνο! Κατάσταση ομηρίας σε εστιατόριο - Υποθέσεις για τρομοκρατικό χτύπημα

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο μία υπόθεση ομηρίας στο εστιατόριο Bella Italia, με τις αρχές να μην συνδέουν το περιστατικό με την τρομοκρατία.

ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΡΑ !! Ο ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΠΡΙΝ ΣΚΟΤΩΘΕΙ !!

Σε αυτό το κέντρο βρισκόταν λίγες μόνο ώρες πριν το θάνατο του. Όπως βλέπετε περνούσε καλά, χαρούμενος λίγο πριν την απώλεια του..



Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

10 διάσημοι Έλληνες που «έφυγαν» ξαφνικά (φωτο)

«Έφυγαν» νωρίς, κάποιοι αρκετά νέοι, κάποιοι λιγότερο, αλλά νωρίς και αναπάντεχα. Τα περιστατικά τους απασχόλησαν την κοινή γνώμη και πρόλαβαν να αφήσουν το στίγμα τους.
Πιο πρόσφατος ήταν ο ξαφνικός χαμός του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε τροχαίο, ενώ με τον ίδιο τρόπο σκοτώθηκαν και οι ηθοποιοί Τόμας Πρωτόπαπας και Κωνσταντίνος Παπαχρόνης. Επίσης, σε τροχαίο οδηγώντας την μηχανή του έφυγε και ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, Γιώργος Λουκανίδης σε νεαρή ηλικία.
Ωστόσο, ο θάνατος που συγκλόνισε το πανελλήνιο ήταν η άγρια δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, που βρέθηκε μαχαιρωμένος στο διαμέρισμά του. Το ίδιο σοκαριστικές ήταν και οι αυτοκτονίες των ηθοποιών Δημήτρη Βογιατζή και Ελευθερία Βιδάκη.Εντελώς ξαφνικά έφυγαν από την ζωή και ο Βλάσσης Μπονάτσος από ανακοπή και ο γνωστός ηθοποιός Μινάς Χατζησάββας, ο οποίος είχε προβλήματα υγείας που ούτε ο ίδιος γνώριζε.

Γιώργος Λουκανίδης


Βλάσσης Μπονάτσος