Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Συνελήφθη, σήμερα (30.12.2016) και πρώτες πρωινές ώρες, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άργους, 34χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, μαζί με άγνωστο συνεργό

Ένα τεράστιο έργο για το Άργος τελείωσε. Μεγάλη επιτυχία Καμπόσου. Υπεγράφηκαι η πράξη εφαρμογής του σχεδίου πόλης του Άργους.

Ο δήμος Άργους Μυκηνών στο τελείωμα του χρόνου και στην αυγή του 2017 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι μετά από δεκαετίες ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία για το σχέδιο πόλης προς το νότιο τμήμα Άργους, με την υπογραφή της σχετικής πράξης, «Κτηματογράφηση - Αναθεώρηση – σύνταξη πράξεως εφαρμογής στις πολεοδομικές ενότητες «Γεφύρια» και «Θεάτρου» του εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως του Δ/Δ Άργους του Δήμου Άργους», από τον Περιφερειάρχη κ. Πέτρο Τατούλη. Τριάντα τρία χρόνια, 1983-2016, ταλαιπωρήθηκε ο δήμος μας από αστοχίες, παραλείψεις, κακές επιλογές και κακή

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας συγκέντρωσε εθελοντικά βοήθεια σε είδη (τρόφιμα, είδη ένδυσης για παιδιά και ενήλικες, παιχνίδια κ.α.)

Η Ελληνική Αστυνομία, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, διοργάνωσε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών (τρόφιμα, είδη ένδυσης για παιδιά και ενήλικες, παιχνίδια κ.α.), με σκοπό την ενίσχυση φιλανθρωπικών ιδρυμάτων σε όλη την χώρα.
Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, αντιπροσωπείες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, προσέφεραν τρόφιμα, είδη ένδυσης και άλλα αγαθά σε διάφορους φορείς και ιδρύματα, ως μια

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Κάλαντα στα ...Κρητικά...και όχι .....κριτικά...άκουσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος ( ΦΩΤΟ _ VIDEO )




Θα τον ακολουθήσουν;

 φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος
Ο πρώτος πολίτης που υπάκουσε στην «παράκληση» της υπουργού Πολιτισμού κας Κονιόρδου «Να ενδιαφερθούν οι πολίτες και να πάρουν τα μνημεία στα χέρια τους…» ήταν ο δήμαρχος  Ναυπλιέων  Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος πρόσφερε τον οβολό του για τη διάσωση του Ιερού Ναού, προτρέποντας έτσι τους δημότες του να τον ακολουθήσουν.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους πραγματοποίησε την χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 216, το Λύκειον των Ελληνίδων Άργους πραγματοποίησε την χριστουγεννιάτικη εκδήλωσή του με τίτλο " Χριστουγεννιάτικο Αναλόγιο"...
Ένα αναλόγιο διανθισμένο με βυζαντινούς

Απανθρακωμένος βρέθηκε ο Έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία

Οι βραζιλιάνικες αρχές ανακοίνωσαν τα ξημερώματα Παρασκευής ότι βρέθηκε το πτώμα του Έλληνα πρέσβη Κυριάκου Αμοιρίδη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα.
Η αναζήτηση του Έλληνα πρέσβη στην Βραζιλία είχε τραγική κατάληξη, γνωστοποίησαν οι βραζιάνικες αρχές, σύμφωνα με το Globo της Βραζιλίας, το Reuters, το BBC και άλλα ξένα ΜΜΕ. Με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι το απανθρακωμένο πτώμα βρέθηκε στην περιοχή Νόβα Ιγουάτσου και όλα δείχνουν ότι είναι του Έλληνα πρέσβη.