Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

          Ο Δήμος Επιδαύρου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων της Αγίας Τριάδος Λυγουριού, διοργάνωσε μαζί με τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, την 15η χορωδιακή συνάντηση στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό.
        Η συνάντηση αυτή έχει γίνει πια θεσμός για τον τόπο μας, αναδεικνύοντας την ποιοτική μουσική, προωθώντας την επικοινωνία και προάγοντας τον πολιτισμό.
  

    

  Στη φετινή εκδήλωση προσκεκλημένες του Δήμου και της δημοτικής χορωδίας ήταν τρεις χορωδίες με ιδιαίτερα

"Ναι" στην ανθελληνική τροπολογία Μουζάλα για τους λαθρομετανάστες είπε η εθνοπροδοτική ΝΔ

Τσίπρας και Μητσοτάκης μετατρέπουν την Ελλάδα σε γκέτο παράνομων αλλοδαπών

Ένα ακόμα άθλιο, αντεθνικό νομοθέτημα επέβαλλε η κυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ με την αγαστή συνεργασία και την απόλυτη στήριξη της ΝΔ. Με την νέα, ανθελληνική τροπολογία του ανεκδιήγητου Μουζάλα - που κατατέθηκε στη βουλή μεσάνυχτα - όλοι οι λαθρομετανάστες θα παραμένουν εσαεί στην Πατρίδα μας με την κάλυψη της κυβέρνησης. 

Έκοψαν το νερό, σε καρκινοπαθή πολίτη. «Εγκληματική» ενέργεια για 36 ευρώ από αρμόδιους του Δήμου Ερμιονίδας

του Παύλου Δαγρέ*
Κύριε Εισαγγελέα, σε ανακοίνωση του στις 2 Ιουνίου 2016 ο κ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΛΕΜΠΕΣΗΣ μεταξύ άλλων αναφέρει και τούτο: «Δήμαρχε είναι αλήθεια πως έκανα παρέμβαση σε εσένα και σου ζήτησα να επανασυνδέσεις το ΝΕΡΟ σε ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ συνδημότη μας με χαρτί από Νοσοκομείο που σας έδωσα, διότι ο συγκεκριμένος συνδημότης μας ήταν στην Αθήνα και έκανε χημειοθεραπεία. ΜΑΤΑΙΑ ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ.
Άρπαξαν και από αυτόν τον ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ 36,4 ευρώ για να του επανασυνδέσουν αυτό το αγαθό που δικαιούται το ΝΕΡΟ.
Κι όλα αυτά …… με τιμολογιακή απόδειξη της ΔΕΥΑΕΡ!!!
(Σημ.: Υπήρχε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ενέκρινε τα 36,4 ευρώ για διακοπή και επανασύνδεση;;;).
Το μόνο που παρέλειψε εδώ να αναφέρει ο κ. Ανάργυρος Λεμπέσης είναι ότι στο Δημοτικό Διαμέρισμα του πρώην Δήμου Ερμιόνης –όπου ο κ. Λεμπέσης υπήρξε για πολλά χρόνια Δήμαρχος– κόβουν στους συνδημότες του το νερό ΠΑΡΑΝΟΜΑ αφού έχουν επιβάλλει αναδρομικά ΧΑΡΑΤΣΙ 80% επί πλέον από το ποσό που είχαν υποχρέωση να πληρώσουν οι πολίτες για κατανάλωση νερού τα έτη 2012, 2013, 2014. Είναι μια χρέωση η οποία σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ. Διότι άλλη κατανάλωση νερού θα κάνει ο δημότης όταν το κυβικό νερού τιμάται (0,30€) και άλλη όταν τιμάται (0,54€).

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

SILVER ΑLERT!!!

Ανδρέας Σάββας (παρατσούκλι Κατσάνης) χάθηκε σήμερα στο Ανυφί Ναυπλίου. Φοράει μαύρο βραχιόλι με το όνομα του, την ώρα που χάθηκε φορούσε μαύρη βερμούδα και άσπρο μπλε πουκάμισο! Είναι 87 χρονών!!! Παρακαλώ κοινοποιήστε!!!

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου

Το πρόγραμμα της μικρής πισίνας ξεκίνησε με την προπονήτρια

Ο μισεμός είναι καημός... Εκδήλωση Εργαστηρίου Ελληνικού Χορού

Ο μισεμός είναι καημός... Εκδήλωση Εργαστηρίου Ελληνικού Χορού

Με κεντρικό μήνυμα «Χωρίς εσένα αποκλείεται»

το ΚΕΘΕΑ κορυφώνει τις προσπάθειές του για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών αναφορικά με τα θέματα της εξάρτησης με μία ετήσια πανελλαδική καμπάνια που πραγματοποιείται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, στις 26 Ιουνίου.

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε χθες  (21.6.2016) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου

4οMediterranean Yacht Show: Στο Ναύπλιο από 29 Απριλίου έως 2 Μαΐου 2017

O Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ημερομηνίες για το 4ο Mediterranean Yacht Show, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ναύπλιο από τις 29 Απριλίου έως και τις 2 Μαΐου του 2017. 

Το Mediterranean Yacht Show έχει εξελιχθεί σε μία απο τις πιo σημαντικές εκθέσεις παγκοσμίως για επαγγελματικά σκάφη αναψυχής, αναδεικνύοντας ένα συνεχώς αυξανόμενο στόλο πολυτελών σκαφών, ενώ αποτελεί πόλο έλξης για εξέχοντες επαγγελματίες του χώρου. Το MEDYS 2016 κατόρθωσε να σημειώσει ένα νέο ρεκόρ, με 75 σκάφη να βρίσκονται στο λιμάνι στου Ναυπλίου και 310 broker από 17 διαφορετικές γωνιές του πλανήτη να συμμετέχουν στην έκθεση με ενθουσιασμό. 


Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην καθιερωμένη πλέον γιορτή του ελληνικού yachting.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

Η Πύλη ΠοΗ Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου διοργανώνει την Κυριακή 26.6.16, στις 18:30, στο εργατικό κέντρο Ναυπλίου, ημερίδα για τον μητρικό θηλασμό.
Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς, να σας έχουμε κοντά μας!
Οι εισηγήσεις -σύμφωνες πάντα με την τελευταία επιστημονική γνώση- θα βοηθήσουν ωστε θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές-οδηγίες και απαντήσεις στα πιο συχνά ερωτήματα, ρίχνοντας ταυτόχρονα φως στις πτυχές που βοηθούν στην επιτυχία του μητρικού θηλασμού.

Danaon Cup 2016- Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων