Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Φαντασμαγορικό το 1o Santarun στο Άργος. VIDEO

Φαντασμαγορικό το 1o Santarun στο Άργος. Πλήθος κόσμου από διάφορα μέρη του Νομού και από το Ναύπλιο πλημμύρισαν την Πλατεία και όλοι μαζί άναψαν το δέντρο και ανήγγειλαν την έναρξη των Χριστουγέννων





Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Δημήτρης Καμπόσος για μη καταβολή των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ ( VIDEO )


Εξαιρετική πρωτοβουλία των μαθητών του Β έτους της σχολής Τουρισμού Πελοποννήσου . VIDEO

Εξαιρετική πρωτοβουλία των μαθητών του Β έτους της σχολής Τουρισμού Πελοποννήσου ...να προσφέρουν γεύμα αγάπης...ένα ζεστό πιάτο φαγητό. ..για τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. .στις 23 Δεκεμβρίου. ..Συγχαρητήρια στα παιδιά ....η ευαισθησία τους αποτελεί ελπίδα...

Κινητοποίηση Αγροτών εργατών ΠΑΜΕ στο Άργος ( VIDEO )




Διοργάνωση σεμιναρίων επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από το Επιμελητήριο

Διοργάνωση σεμιναρίων επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης των γνώσεων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών από το Επιμελητήριο

 

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Συμβολικός αποκλεισμός του Π.Α.Μ.Ε (VIDEO)




Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Λακωνία

Κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -900,91- γραμμαρίων , μικροποσότητα ηρωίνης  

Συνελήφθησαν, σήμερα (7.12.2016) το μεσημέρι, στη Σπάρτη  Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ένας (1) 27χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρουμανίας και ένας (1) 26χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Αφίσα του Δήμου Άργους Μυκηνών για την στήριξη της τοπικής αγοράς ( VIDEO)

Αφίσα κυκλοφόρησε ο Δήμος Άργους Μυκηνών για την στήριξη και τόνωση της τοπικής αγοράς από τα καταστήματα της πόλης του Άργους.






Αποκλειστικό: Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου δηλώνει και πάλι ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς. (VIDEO)

Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου δηλώνει και πάλι ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς. ..Όπως ο ίδιος τονίζει αφουκτάζεται την φωνή κσι το κάλεσμα των δημοτών


ΖΑΜΠΙΔΗ : ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ!







Νέο επαγγελματικό εγχείρημα για τον Πρωταθλητή μας. Ο Μιχάλης Ζαμπίδης ξεκίνησε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, αυτή της Iron Guard Protection, της νέας ειδικής εταιρείας υπηρεσιών ασφαλείας.




Ο Πρωταθλητής μας στη συνέντευξη τύπου που

Απόφαση 36ου Συνεδρίου Πανεργατική 24ωρη Απεργία Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016







Το 36ο Συνέδριο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε τη συμμετοχή των εργαζομένων στο Δημόσιο στην πανεργατική Απεργία την Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ μπροστά στις απαιτήσεις και τις πιέσεις των Ευρωπαίων για το κλείσιμο της β΄ αξιολόγησης και σε πλήρη συμφωνία με δανειστές, ΣΕΒ και τους υπόλοιπους εργοδοτικούς φορείς, ετοιμάζει νέο γύρο λεηλασίας και αντεργατικών μέτρων. Τα μέτρα που προωθούν σαρώνουν όσες εργατικές και λαϊκές κατακτήσεις απέμειναν από τα προηγούμενα μνημόνια. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προετοιμάζει το 4ο κατά σειρά Μνημόνιο με τη συμμετοχή και του ΔΝΤ. Η «δίκαιη ανάπτυξη», που υπόσχονται, σημαίνει νέα κέρδη για τους πλούσιους, βάθεμα της φτώχειας, μεγαλύτερη ανεργία, ελαστική απλήρωτη εργασία και εργασιακό μεσαίωνα χωρίς καθόλου συνδικαλιστικά δικαιώματα και προστασία για τους πολλούς.
Οι σχεδιασμοί της Κυβέρνησης και των δανειστών έχουν ένα και μοναδικό στόχο: ακόμα πιο φτηνή, ελεγχόμενη και κατακερματισμένη εργατική δύναμη. Για την παραπέρα αύξηση των κερδών του κεφαλαίου, ώστε να έρθουν «επενδυτές» σε μια χώρα όπου θα υπάρχουν μισθοί πείνας και ανύπαρκτα δικαιώματα.
Τα μέτρα αυτά έρχονται και στο Δημόσιο. Το ΔΝΤ και η ΕΕ εκτιμούν ότι δήθεν το Δημόσιο έμεινε αλώβητο στην κρίση, σε αντίθεση με τα πλήγματα που υπέστησαν οι ιδιωτικές επιχειρήσεις. Οι δανειστές απαιτούν μόνιμο

Κινητοποίσεις ξεκινούν οι Αγρότες και της Αργολίδας ξεκινώντας από την πλατεία του Αγίου Πέτρου Άργους (VIDEO)

Κινητοποίσεις ξεκινούν οι Αγρότες και της Αργολίδας ξεκινώντας από την πλατεία του Αγίου Πέτρου Άργους την Πέμπτη το πρωί και στην συνέχεια την Δευτέρα στην Τρίπολη έξω από το Περιφέρειακό Συμβούλιο.


6.820€ ενέκρινε το Δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου για επείγουσες εργασίες στήριξης του Ενετικού κτηρίου ( VIDEO )




 6.820€ ενέκρινε το Δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου για επείγουσες εργασίες στήριξης του Ενετικού κτηρίου που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Αργολίδας ...και χρειάζεται εργασίες διάσωσης του.Η

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Το Ναύπλιο τίμησε τον Προστάτη των ναυτικών Άγιο Νικόλαο (βίντεο ..Φωτο )




Το Ναύπλιο τίμησε τον Προστάτη των ναυτικών Άγιο Νικόλαο (βίντεο ..

Η γιορτή του Αγίου Νικολάου. ..στο Ναύπλιο. Η Πανηγυρική θεία Λειτουργία έγινε στην Παναγία λόγω των γνωστών προβλημάτων του Ναού του Αγ. Νικολάου ενώ ακολούθησε..και η περιφορά της εικόνας του προστάτη των ναυτικών στην παραλία του Ναυπλίου. ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους άνδρες και τις γυναίκες του Λιμενικού Σώματος και σε όλους τους ναυτικούς.




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ- ΕΡΜΙΟΝΙΔΟΣ

                                            ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

   Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδος αποφάσισε ομόφωνα να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για της 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ημέρα Πέμπτη.

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι,

    Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και συνεχή και τα βάρη που ήδη σηκώνουμε στις πλάτες μας δυσβάσταχτα.        
    Είμαστε για πολλοστή φορά αντιμέτωποι με νέες και παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της Κυβέρνησης, που εθελοτυφλώντας στις ολέθριες συνέπειες σε βάρος της μισθωτής εργασίας, στοχεύουν πια ευθέως στην καρδιά της εργατικής προστασίας.
    Θέλουμε τώρα πίσω τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις μας, γιατί σε εμάς στηρίζεται το μέλλον της χώρας.

       

Σοκ στη Γερμανία: Αφγανός βίασε και σκότωσε 19χρονη φοιτήρια, κόρη στελέχους της Κομισιόν

Συνελήφθη ένας έφηβος Αφγανός αιτών άσυλο στην Γερμανία για τον βιασμό και τη δολοφονία μιας 19χρονης φοιτήτριας Ιατρικής, κόρης ανώτατου στελέχους στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Η Maria Ladenburger, η οποία πρόσφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της σε κέντρο προσφύγων, βρέθηκε νεκρή στο Φράιμπουργκ στα μέσα Οκτωβρίου. Η νεαρή κοπέλα επέστρεφε με το ποδήλατό της από πάρτι που είχε διοργανώσει το πανεπιστήμιό της στην πόλη Freiburg της Γερμανίας όταν δέχτηκε την επίθεση μέσα σε ένα

( ( ( SOS ) ) )...Εξαφανιστηκε 1/12/2016 στο Τολο....Τηλ 6992048530....Email sv3cix@gmail.com.



( ( ( SOS ) ) )...Εξαφανιστηκε 1/12/2016 στο Τολο....Τηλ 6992048530....Email sv3cix@gmail.com.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-1 ( VIDEO ΦΩΤΟ)