Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Συγκινητική η προσφορά βοήθειας στο Άργος για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές


Συγκινητική ήταν η πρωτοβουλία πολιτών στο Δήμο Άργους που μέσω των κοινωνικών δικτύων οργανώθηκαν και συγκέντρωσαν είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους στην Κινέττα και στην Νέα Μάκρη.
Όσοι πολίτες ενδιαφέρονται να προσφέρουν το φορτηγό του κ Καπαρέλου θα είναι στο πάρκινγκ του Σκλαβενίτη έξω από το Άργος μέχρι τις 9:00μμ










Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

Ο "πολύς" Νίκος Κοτζιάς και η κότα

του Βασίλη Ζώη

Είναι γνωστό πως ο άνθρωπος ο οποίος με τη ψήφο του Ελληνικού Λαού είναι Πρωθυπουργός δεν φημίζεται για την μόρφωσή του. Δηλαδή και γνωστό να μην ήταν σε κάποιους τώρα πλέον το έμαθε όλη η Ελλάδα και όχι μόνο.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν διαθέτει βασικές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, πόσο μάλλον αυτές που θα του επιτρέψουν να σχηματίσει αυτόφωτη και ρεαλιστική στρατηγική σε θέματα όπως η Οικονομία και η Εξωτερική πολιτική. Προτίμησε λοιπόν να στηριχθεί σε προσωπικότητες όπως ο Γιάνης Βαρουφάκης και ο Νίκος Κοτζιάς. Ο μεν πρώτος κέρδισε τον αδαή Τσίπρα με τον κοσμοπολιτισμό και τις εντυπωσιακές θεωρίες του περί Οικονομικών ενώ ο Νίκος Κοτζιάς με το γενικότερο υπόβαθρο του το οποίο ο ίδιος φρόντισε να υπερδιαφημίζει.
Και για να μην κατηγορώ τον Κοτζιά εδώ κοτζάμ σκληρός δεξιός ο Φαήλος Κρανιδιώτης υποκλίθηκε στον "πατριωτισμό" του Κοτζιά όταν ανέλαβε Υπουργός Εξωτερικών, παρά το κομμουνιστικό του παρελθόν. Οι σχέσεις με τον Βαρουφάκη κόπηκαν νωρίς, με τον άνθρωπο όμως που ούτε ο ΓΑΠ δεν είχε εμπιστευθεί για ΥΠ.ΕΞ συνεχίζονται μέχρι σήμερα.

 Και φτάσαμε στο όνειδος της «Συμφωνίας των Πρεσπών».  Ένα αριστούργημα κατά τον ίδιο τον