Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Σημαια στην νεα κιο ( VIDEO)









Φαντάσου έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει κανένας δικός σου.

Φαντάσου έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει κανένας δικός σου, ούτε φίλος, ούτε συγγενής.
Έναν κόσμο όπου κανείς δεν σε αγαπάει.
Φαντάσου να παρακαλάς να σε διαλέξουν, να σε σώσουν κάποιοι που μέχρι σήμερα δεν γνώριζες κάν. Φαντάσου πόση δύναμη θέλει αυτό να το αντέξεις.
Και φαντάσου την χαρά όταν επιτέλους κάποιος σε υιοθετήσει.
Γιατί το να υιοθετείς σημαίνει ότι αγαπάς...Πολύ.



Ο ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΛΙΑΣ ΣΤΑ GOODYS (VIDEO)










Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

DRTV (VIDEO) Με ένα φρέσκο αέρα


Με ένα φρέσκο αέρα, από τα σήματα μέχρι την ροή και την θεματολογία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, φαίνεται να ξεκίνησε η νέα τηλεοπτική περίοδος για την DR Τηλεόραση με τον πήχη να έχει τεθεί φυσικά ψηλά. Στόχος του ανανεωμένου έμψυχου δυναμικού –μαθαίνουμε ότι έγινε μεταγραφή κλειδί σε επίπεδο τεχνικού προσωπικού-είναι να παραμείνει ο δημοφιλής τηλεοπτικός σταθμός στην κορυφή της τηλεθέασης στο νέο περιβάλλον που έχει διαμορφώσει η ψηφιακή εποχή.






Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ:Νέα Κίος:Ανησυχητική κλίση σε δέντρα στον Ερασίνο




Στην κάμερα του Αργολικού Πρακτορείου Ειδήσεων μιλάει ο αλιέας Παναγιώτης Δανιήλ αναφορικά με ανησυχητική κλίση που έχουν πάρει δέντρα κοντά στην γέφυρα του Ερασίνου στη Νέα Κίο.

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

1ο "Wild Terrain 4×4" στην Αργολίδα (VIDEO)







Εντυπωσιακό θέαμα προσέφεραν οι έξι συμμετοχές απο τα "υπερφτιαγμένα" 4x4 το Σάββατο και την Κυριακή στην Αργολίδα στις περιοχές της Καρυάς και της Καραθώνας στα πλαίσια του 1ου  αγώνα"Wild Terrain 4x4". Στο βίντεο του ΑΡ.Π.Ε μπορείτε να δείτε εντυπωσιακά πλάνα απο τον αγώνα, στον οποίον δεν έλειψαν και οι άτυχες στιγμές όπως μια ανατροπή που μπορείτε να δείτε στο 01.00 λεπτό του βίντεο.


Σκυλάκια για υιοθεσία απο τον φιλοζωικό Σύλλογο "Λάιζα"


Δίνονται για υιοθεσία δύο πολύ όμορφα θηλυκά σκυλάκια. Η Λυδία με το πολύ εντυπωσιακό και σπάνιο τρίχωμα είναι μεταξύ Ισπανικού Greyhound και Μολοσσού. Είναι περίπου 8 μηνών και θα γίνει σε μέγεθος 30-35 κιλά.
Η Νίκη είναι ένα πανέξυπνο γεμάτη ενέργεια ημίαιμο λυκοσκυλάκι 10 μηνών και θα γίνει μεσαίου μεγέθους (20-25 κιλά). Παρακαλούμε όποιος ενδιαφέρεται να επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα 6981041546 ή 6944998169. Τα σκυλάκια θα δωθούν στειρωμένα και εμβολιασμένα από το φιλοζωικό σύλλογο Άργους "Λάιζα".