Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Οι παίκτες του Παναργειακού

Οι παίκτες του Παναργειακού μέσο της επίσημoυ λογαριασμού Facebook της ομάδας μαςπροχώρησαν στην παρακάτω δήλωση: "Οι παίκτες του ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ εκφράζουμε την στεναχώρια μας για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ιστορική ομάδα μας. Έχοντας διοίκηση η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή είναι συνεπής απέναντι μας, εκφράζουμε την απορία πως φτάσαμε στα σημερινά γεγονότα. Εμείς θέλοντας να δείξουμε σε όλο το φίλαθλο κόσμο του Άργους ότι παραμένουμε ενωμένοι και πιστεύουμε ακόμα ότι μπορεί να βρεθεί μια βιώσιμη λύση ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή, καλούμε όλους αυτούς που μπορούν και θέλουν να βοηθήσουν να το αποδείξουν έμπρακτα. Εμείς ως παίκτες ονειρευόμαστε ζωντανό και μεγάλο τον Παναργειακό μας και δεν θα σταματήσουμε να ονειρευόμαστε". Υ. Γ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΣΕΙΣ?

Εμαθαν νοηματική για να κάνουν έκπληξη στον κουφό γείτονά τους [εικόνες & βίντεο]




Μια υπέροχη έκπληξη ετοίμασαν οι γείτονες στον , έναν νεαρό κουφό που ζει στην Κωνσταντινούπολη, καθώς έμαθαν σε έναν μήνα τη νοηματική γλώσσα για να μπορούν να επικοινωνούν μαζί του.

 Περαστικοί, γείτονες, ταξιτζήδες και μπακάληδες ήταν όλοι στο κόλπο. Πέρασαν έναν μήνα κάνοντας σεμινάρια εκμάθησης νοηματικής γλώσσας. Εμαθαν τις χειρονομίες, τις κινήσεις και τις εκφράσεις προσώπου για να κάνουν την επικοινωνία με τον Μουχαρέμ εύκολη και αβίαστη.
 Οταν όλα ήταν έτοιμα, η αδελφή του νεαρού, η Ozlem, που ήταν και αυτή στο κόλπο, έπεισε τον αδελφό της να βγουν για βόλτα.
Μπήκαν στο αρτοποιείο και ο φούρναρης τους προσέφερε κουλούρια μιλώντας τους στην νοηματική γλώσσα.
Ο Μουχαρέμ άρχισε να εντυπωσιάζεται μια και εκείνο το πρωί ξαφνικά όλοι του μιλούσαν στην γλώσσα του.

Πηγή: iefimerida.gr -
 

Ο αποσύρεται από το πρωτάθλημα Αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα ο Παναργειακός

Η διοίκηση μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 28 Δεκεμβρίου  2019 και την προσπάθεια όλων αυτών των ημερών για εξεύρεση οικονομικής βοήθειας  δε κατέστη κάτι τέτοιο  δυνατό.
Σαν διοίκηση απευθυνθήκαμε σε  τοπικούς φορείς, παλαιότερες διοικήσεις, ιδιώτες, δεν υπήρχε ομως ουσιαστική ανταπόκριση-λυση.
Κατόπιν τούτου η ομάδα αποσύρεται από το πρωτάθλημα της τρέχουσας σεζόν.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020

Καταγγελία αναγνώστη για ηλεκτρική κουβέρτα: “Λίγο ακόμη να αργούσαμε θα καιγόταν το σπίτι μας”(φωτο


Μία καταγγελία για την ηλεκτρική κουβέρτα που χρησιμοποιούσε στο σπίτι του μας έστειλε ένας Κορίνθιος που συνήθιζε να την χρησιμοποιεί στην χαμηλότερη όπως μας είπε θερμοκρασία.

Βγαίνοντας για λίγο χθες το απόγευμα από το σπίτι του, δεν πίστευε στα μάτια του με την εικόνα που αντίκρυσε όταν γύρισε.

Οπως χαρακτηριστικά μας είπε, αν αργούσε έστω και για λίγο ακόμη η φωτιά θα επεκτείνονταν από τις κουβέρτες σε ολόκληρο το δωμάτιο και στο σπίτι.
 

Τι είπε ο Καμπόσος για νέους αντιδημάρχους και έργα ύδρευσης



Αργολίδα: Παρουσία Νίκα - Καμπόσου τα Θεοφάνεια στην Νέα Κίο








 

Τα Άγια Θεοφάνεια στο Ναύπλιο και ο Αγιασμός των Υδάτων στο Λιμάνι








 

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020

Μαλτέζος: Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσουμε την κακοκαιρία




Ο συντονισμός των αρμοδίων υπηρεσιών προκειμένου να αντιμετωπισθούν ενδεχόμενα προβλήματα που θα προκληθούν στην Αργολίδα από το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας “Ηφαιστίων”, το οποίο αναμένεται να “χτυπήσει” από σήμερα Κυριακή 5 Ιανουαρίου την περιοχή της Πελοποννήσου -αλλά και την Ελλάδα γενικότερα- αποτέλεσε το αντικείμενο της έκτακτης σύγκλησης του ΣΟΠΠ της Π.Ε. Αργολίδας (Συντονιστικό Οργανο Πολιτικής Προστασίας), χθες το πρωί, στο Ναύπλιο, υπό τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μαλτέζο.


Προς τους εκπροσώπους των δήμων, των σωμάτων ασφαλείας και των εθελοντικών οργανώσεων, δόθηκαν οδηγίες για τον συντονισμό που πρέπει να υπάρξει, αλλά και την ετοιμότητα για παρέμβαση εφόσον προκύψει ανάγκη.