Σάββατο 9 Μαΐου 2015

6-7 Ιουνίου η Ανάβαση Αχλαδοκάμπου 2015

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Τρίπολης σε συνδιοργανώση με την ΑΛΑ Καλαμάτας , ύστερα από έγκριση της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ διοργανώνει για άλλη μια χρονιά την δημοφιλέστερη για όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού Ανάβαση Αχλαδοκάμπου (περιοχή Κολοσούρτη) στις 6-7 Ιουνίου 2015 , αγώνας που προσμετρά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων για το έτος 2015.


Η συγκεκριμένη Ανάβαση έχει μήκος 4900 μέτρα και προσφέρεται για πλούσιο θέαμα τόσο στους αγωνιζόμενους, όσο και στους θεατές. Οι θεατές βέβαια θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα υπέροχο θέαμα, διότι θα δουν από κοντά αγωνιστικά αυτοκίνητα και παράλληλα θα απολαύσουν το υπέροχο φυσικό περιβάλλον με την όμορφη θέα στο Ναύπλιο.
Οι αιτήσεις συμμετοχής ξεκινούν από 15 Μαΐου 2015 εως 29 Μαΐου2015 και ώρα 22:00.Η ΑΛ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και η ΑΛΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ προσκαλεί όλους τους φίλους του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού να συμμετάσχουν για να απολαύσουν ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο.
Η Γραμματεία του αγώνα θα λειτουργεί μέχρι την παρασκευή 05/06/2015 στα γραφεία της Α.Λ.Τρίπολης, τηλ & φαξ 2710-225380 και 6977011283 Το Σάββατο 6 Ιουνίου και την Κυριακή 7 Ιουνίου η Γραμματεία θα λειτουργεί στο χώρο της αφετηρίας. Ο Τεχνικός και Διοικητικός έλεγχος θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/6/2015 και ώρες 08:30- 10:00 στο κέντρο Αρδάμης.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

Η πολιτική απάτη (και) των "Συριζαίων"

Πριν τις εκλογές κάποιος, που δεν ήταν επαγγελματίας πολιτικός, μου ζήτησε να τον ψηφίσω και έταζε πολλά. Mέσα στα πολλά είχε κάνει και μια ομάδα που σήκωναν τις μπάρες στα διόδια και διαμαρτύρονταν έντονα ότι "δεν πρέπει να τα πληρώνουμε και πως όταν θα πάρουν την εξουσία θα τα καταργούσαν" . Τώρα είναι κυβέρνηση αυτός ο πολιτικός ο μαχητικός και απολαμβάνει τον παχυλό μισθό του, έχει αυτοκίνητο του κράτους και βεβαία ξέχασε τις υποσχέσεις του. Τώρα βλέπεις δεν πληρώνει διόδια .Τότε και εγώ που είχα ένα πρόβλημα και χρειάστηκε να πηγαίνω στην Αθήνα δύο φορές την ημέρα πήγα και του ζήτησα τα λεφτά που έδωσα για τα διόδια και φυσικά δεν μου τα έδωσε. Συμπέρασμα ή με κορόιδεψε ή είναι ψεύτης ή έγινε επαγγελματίας πολιτικός. Ευχαριστώ που με δουλεύετε ακόμα...

Τέλος συζήτησης



Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Τροχαίο μεταξύ αγροτικού και λεωφορείου στη Νέα Κίο

Τροχαίο ατύχημα-ευτυχώς χωρίς τραυματισμό- συνέβη σήμερα Δευτέρα 4 Μαΐου γύρω στις 11:45 στην οδό Ναυπλίου- Ν. Κίου όταν ένα αγροτικό αυτοκίνητο προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την οδό (από την παραλία προς το Κέντρο της Ν. Κίου)  και συγκρούστηκε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αργολίδας.

Ευτυχώς στο λεωφορείο-σύμφωνα με πληροφορίες-υπάρχαν μόνο δύο επιβάτες και δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό, όπως ούτε από την πλευρά του ηλικωμένου οδηγού του αγροτικού Ι.Χ. Στο σημείο βρέθηκε η κάμερα
Δείτε το σχετικό βίντεο

Αυτός είναι ο πατέρας 3 παιδιών που δολοφονήθηκε μετά από εντολή 17χρονου τσιγγάνου

«Χτύπησέ τον…». Ηταν η εντολή του 17χρονου τσιγγάνου, μετά από καβγά σε μπαρ της συνοικίας των Παλαιών, που έδωσε στον 30χρονο γαμπρό του, υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος ανέλαβε να εκτελέσει τη δολοφονία του 29χρονου πατέρα τριών ανήλικων παιδιών, Αναστάσιου Μπουμπουλά, από τη Νέα Ιωνία Βόλου, ξημερώματα της Πρωτομαγιάς.
Από την «παραγγελία» του ανήλικου μέχρι το μακελειό μεσολάβησαν ελάχιστα λεπτά.
Ο εκτελεστής επιβιβάστηκε με γρήγορες κινήσεις στο αυτοκίνητό του, ένα Peugo Rali 106, μάρσαρε, και ανάμεσα σε πλήθος κόσμου, έξω από μπαράκι στη συνοικία των Παλαιών, στόχευσε με απόλυτη ακρίβεια τον 29χρονο.
Ο άτυχος νεαρής ηλικίας οικογενειάρχης παρασύρθηκε από πρόθεση, σύμφωνα με την αστυνομία, από το όχημα με μεγάλα γκάζια.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ - ΑΙΟΛΙΚΟΣ 1-0 VIDEO


VIDEO Αυστηρά μηνύματα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου από το Άργος

Σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, έστειλε σήμερα από το 'Αργος ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ότι δεν συμφωνεί με την «προοδευτική» αντίληψη της αποκαθήλωσης των ιερών εικόνων από τις σχολικές αίθουσες.