Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

ΑΧΑΡΝΗΣ του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο Άργους











Κατασχέθηκαν σχεδόν -20- κιλά κάνναβης

Εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών ουσιών στη Μεσσηνία
Κατασχέθηκαν σχεδόν -20- κιλά κάνναβης
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των κατόχων

 Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, εντοπίστηκε σε περιοχή του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε χθες (9.8.2018) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έρευνα σε  περιοχή του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -19.800- γραμμαρίων. 

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των κατόχων των ναρκωτικών ουσιών. 

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Ο Αργοναύτης Νέας Κίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου δεκαμελούς διοικητικού συμβουλίου

Ο Αργοναύτης Νέας Κίου ανακοινώνει τη σύσταση του νέου δεκαμελούς διοικητικού συμβουλίου με πρόεδρο τον Κ. Ιωάννη Κοντό. Αναλυτικά το συμβούλιο:

·         Πρόεδρος                                                              Κοντός Ιωάννης
·         Αντιπρόεδρος                                                      Παραράς Κωνσταντίνος
·         Γραμματέας και υπεύθυνος ακαδημιών ποδοσφαίρου        Σταύρου Κωνσταντίνος
·         Ταμίας Ψαθάς  Δημήτριος
·         Μέλος- υπεύθυνος καλαθοσφαίρισης             Κεντίογλου Παύλος
·         Μέλος- υπεύθυνος ακαδημιών καλαθοσφαίρισης                Κόκκινος Ιωάννης
·         Μέλος-υπεύθυνος πετοσφαίρισηςΜαστοράκης Γεώργιος
·         Μέλη                                                                                               Κουγιάς Βασίλης
Κουκάκης Χρήστος
Κουρβούλας Παναγιώτης

Η νέα διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή της ποδοσφαιρικής ομάδας Πούλο Χρήστο για όσα πρόσφερε την προηγούμενη χρονιά αλλά και για την γενικότερη συνεισφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα. Η λήξη  της συνεργασίας ήταν άκρως φιλική γνωρίζοντας βέβαια ότι ο Κ. Χρήστος Πούλος ως αυθεντικός Αργοναύτης θα συνεχίσει να βοηθά την ομάδα όπως τόσα χρόνια κάνει.


Παράλληλα το ΔΣ. του Αργοναύτη καλωσορίζει τον νέο προπονητή Κάπλατζη Παναγιώτη και τον βοηθό προπονητή Καραγιώργο Αντρέα στην οικογένεια του Αργοναύτη και τους εύχεται καλή επιτυχία.  Εμπιστεύεται απόλυτα τις  δυνατότητες τους και στηρίζει το όραμα τους για την ομάδα. 

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018

Έληξε χθες Κυριακή ενωρίς το βράδυ το διήμερο τουρνουά beach volley της Νέας Κίου Άργους.













Η Γιορτή της Θάλασσας 2018

Στη Γιορτή της Θάλασσας φέτος, το μεγαλύτερο χασαποσέρβικο του κόσμου!

Στις 2 Σεπτεμβρίου, στην παραλία της Νέας Κιου Αργολιδας διοργανώνεται η Γιορτή της Θάλασσας. Φρέσκο ψάρι, ζωντανή μουσική, χορευτικά συγκροτήματα σε μια αναβίωση ενός Μικρασιατικού εθίμου με βαθιές πολιτισμικές ρίζες στα βάθη των χαμένων πατρίδων.

Σε μια απόπειρα να ξεπεράσει αυτή η γιορτή τα σύνορα μας, τοπικά χορευτικά συγκρότημα και πολίτες θα επιχειρήσουν να χορέψουν το μεγαλύτερο χασαποσέρβικο στον κόσμο, στέλνοντας