Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ 5-1 VIDEO ΦΩΤΟ




Λαμπρός εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως

Σύντομο  Βιογραφικό  της
«Ελληνικής Βυζαντινής Χορωδίας»


Την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου 2017 το Ναύπλιο θα γιορτάσει με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τον Πολιούχο του Άγιο Αναστάσιο. Ο Δήμος Ναυπλιέων θέλοντας να αναβαθμίσει τον φετινό εορτασμό του Πολιούχου Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως, έχει προσκαλέσει  το παγκοσμίου φήμης βυζαντινό μουσικό σχήμα  « ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ  ΧΟΡΩΔΙΑ », υπό τη διεύθυνση του χοράρχου κ. Γεωργίου Κωνσταντίνου, η οποία θα ψάλλει κατά τη διάρκεια των ιερών ακολουθιών.
Το πρόγραμμα του εορτασμού στον Ιερό Ναό του Αγίου Αναστασίου περιλαμβάνει τα εξής:

Την Τρίτη 31η Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα θα ψαλλεί πανηγυρικός Εσπερινός και την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου θα τελεσθεί  ο Όρθρος και πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η λιτάνευση και περιφορά της εικόνας του Αγίου Αναστασίου από το ναό του Αγίου Αναστασίου με κατεύθυνση την παλαιά πόλη και κατάληξη στον Ναό του Γενεσίου της Θεοτόκου.  

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΚΑΚ@Λ@ ! ! ΔΙΑΒΑΣΕΤΟ

Επειδή πολύς ντόρος γίνεται από τον φιλοξενούμενο Αλβανικό λαό, έχω κάποια ερωτήματα:

1. Εφόσον δεν αισθάνεσθε Έλληνες όσοι έχετε γεννηθεί στην Ελλάδα, ποιός ο λόγος να υιοθετείτε την Ελληνική υπηκοότητα;
2. Δεν ξέρετε ότι εφόσον πολιτογραφείστε ως Έλληνες,
έχετε και τις υποχρεώσεις των Ελληνοπαίδων,
όπως το να υπηρετείτε με σεβασμό στον Ελληνικό Στρατό;

3. Εφόσον δεν θέλετε να υπηρετείτε στον Ελληνικό Στρατό,
[που είναι καθόλα σεβαστό,να αισθάνεσθε υπερήφανοι Αλβανοί],
γιατί δεν γυρίζετε να υπηρετήσετε την χώρα σας;

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση στο Άργος

Διαγωνισμός για το καλύτερο πλήρωμα της Μεγάλης Καρναβαλικής Παρέλασης στο Άργος θα γίνει την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς 26 Φεβρουαρίου 2017. Κόντρα στη δύσκολη εποχή που ζούμε ¨οπλιστείτε¨ με θετική  καρναβαλική διάθεση, χιούμορ και φαντασία  και δηλώστε συμμετοχή!
Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι:
  1. Το πιο άρτιο γκρουπ (στολή – άρμα – κέφι – παρουσίαση)
  2. Το πιο κεφάτο γκρουπ
  3. Η καλύτερη στολή / εμφάνιση
Στους νικητές θα απονεμηθούν βραβεία.
Σας περιμένουμε όλους για να μεταμορφώσουμε την πόλη μας, το Άργος, σε ένα μαγικό, πολύβουο, πολύχρωμο, φανταστικό, χρωματιστό, χαμογελαστό, μουσικοχορευτικό, ξέφρενο καρναβαλικό  τοπίο μέσω των εντυπωσιακών και ευρηματικών θεμάτων της συμμετοχή σας!

Γιατί «Η καρδιά μου στο Άργος χτυπά» και το 2017!

Την Βασιλόπιτα για το 2017 έκοψαν ραδιοερασιτέχνες από την Αργολίδα ( BINTEO ΦΩΤΟ )

Την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας πραγματοποίησαν αδειούχοι ραδιοερασιτέχνες από την Αργολίδα, οι οποίοι, όντας δραστήριοι, παρακολουθούν και συμμετέχουν στις τελευταίες εξελίξεις στον "μαγικό" κόσμο των επικοινωνιών. Την πίτα ευλόγησε ο π. Ιωάννης Μητροσύλης ενώ στην "μάζωξη" μετείχαν οι ραδιοερασιτέχνες με τα εξής διακριτικά κλήσης: SV3CIX, SV3BLX, SV3ISZ, SY3BFP, SY3BFO, SY3BLD, SY3BLF, SY3BLE, SY3BYU, SY3BSU, καθώς και φίλοι της παρέας που όσο πάει και μεγαλώνει. Και του χρόνου!




Συνάντηση αποχαιρετισμού Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και Αστυνομικού Διευθυντή Παναγιώτη Πούπουζα

Μια πολύ συγκινητική στιγμή για τον δήμο μας ήταν η σημερινή, με το Δήμαρχο
Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρο ,να υποδέχεται στο Δημαρχείο τον μέχρι σήμερα
Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας, Παναγιώτη Πούπουζα , ο οποίος επιστρέφει στον
τόπο καταγωγής του, αφού τοποθετήθηκε στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή
Μεσσηνίας.

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Παραίτηση βόμβα

Ο Χρήστος Νταβάκος σήμερα 24 Ιανουαρίου 2017 υπέβαλε την παραίτηση του από πρόεδρος και μέλος της Τοπικής Κοινότητας Ναυπλίου.
Όπως είναι γνωστό ο Χρήστος Νταβάκος παραιτείται για δεύτερη φορά, αφού την πρώτη φορά μετά την υποβολή της παραίτησης μεταπείστηκε και απέσυρε την παραίτηση του.
Όπως μας είπε ο ίδιος πριν λίγο, υπέβαλε την παραίτηση του σήμερα το μεσημέρι στις 12 για λόγους επαγγελματκούς και προσωπικούς.

Σύμφωνα πάλι με πληροφορίες, ο Χρήστος Νταβάκος είναι δυσαρεστημένος από την αδιαφορία του δήμου για το Τοπικό Συμβούλιο και την απαξίωση του σώματος που μάλλον διακοσμητικό ρόλο παίζει στο Δήμο Ναυπλιέων.

παρουσίαση του 4ου Μαραθωνίου Ναυπλίου VIDEO

ΤΙ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ..???? AΠΟ ΦΕΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΤΟ Δ.Σ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ....ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ.....15 € Η ΠΕΡΣΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΩΡΕΑΝ....5.500 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ 700 ΜΑΘΗΤΕΣ....ΔΗΛ.4.800 ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.......ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ....ΗΤΑΝ ΛΕΕΙ
..ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ....ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ...ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ........??????????ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ......ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ...ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ..

Αυτόν τον τρόπο ψαρέματος σίγουρα δεν τον έχετε ξαναδεί (Βίντεο)




Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

Συνάντηση Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου με τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη

Στα πλαίσια της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αργολίδα, συνάντηση μίας ώρας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και μέσα σε κλίμα συνεργασίας, ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για τα ζητήματα που απασχολούν το Ναύπλιο και όλο τον Καλλικρατικό Δήμο .Αναλύθηκαν θέματα γενικά

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

Kοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας




Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προσκαλούν όλους τους Εθελοντές (Νοσηλευτικής και Σαμαρείτες), τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου και ώρα 5μμ. στη Λέσχη Αξιωματικών Ναυπλίου. Θα μας τιμήσει με την παρουσία του ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος. Τιμή εισόδου: 3€ (Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του σεβασμιότατου)

Σε Άργος και Ναύπλιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης (35 ΦΩΤΟ)