Σάββατο 11 Απριλίου 2015

ΦΩΤΟ: 369 κιλά ηρωίνης στα χέρια της Δίωξης- Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Μία από τις μεγαλύτερες ποσότητες ηρωίνης, που έχουν εντοπιστεί τα τελευταία χρόνια στην ηπειρωτική χώρα, κατασχέθηκε από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Πρόκειται για 369 κιλά ηρωίνης που διακινούσαν τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα, η οποία εξαρθρώθηκε στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης.


Ειδικότερα, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ημεδαποί και υπήκοοι Σλοβενίας, δραστηριοποιούντο στην εισαγωγή και αποθήκευση στην Ελλάδα και στη συνέχεια μεταφορά και διαμετακόμιση, με φορτηγά οχήματα διεθνών μεταφορών, μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών (ηρωίνης) από την Ασία με προορισμό την Δυτική Ευρώπη και την περαιτέρω διακίνησή τους σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες , συμπεριλαμβανομένης και της Χώρας μας.

Μετά από πολυήμερη επιτήρηση της δράσης του εγκληματικού κυκλώματος, στις 9 και 10-4-2015 οργανώθηκαν παράλληλες οργανωμένες επιχειρήσεις, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Περιστέρι, Άλιμος, Θρακομακεδόνες) και στην Πάτρα, κατά τη διάρκεια των οποίων συνελήφθησαν τρία (3) μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Πρόκειται για έναν 60χρονο ημεδαπό, αρχηγικό μέλος της σπείρας και για δύο αλλοδαπούς υπηκόους Σλοβενίας, ηλικίας 33 και 45 ετών. Συνεργοί των ανωτέρω στην ίδια υπόθεση, οι οποίοι αναζητούνται από την Υπηρεσία μας, είναι και ένας 54χρονος ημεδαπός καθώς και ένας υπήκοος Τουρκίας.


ΒΙΝΤΕΟ: Καίγεται η χωματερή στη Νέα Κίο

κατέγραψε εικόνες από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σήμερα Μεγάλη Παρασκευή απόγευμα στην χωματερή του δήμου Άργους- Μυκηνών στα "Μπομπέικα" της Νέας Κίου.


Στην κάμερα μας μιλάει ο αντιδήμαρχος Άργους- Μυκηνών, Ηλίας Χατζηγεωργίου. Ήδη στο σημείο από νωρίς βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και χωματουργικά μηχανήματα. Δείτε το σχετικό βίντεο

ΒΙΝΤΕO: Ο Επιτάφιος στην Νέα Κίο και η καύση του Βαραββά

Το μοναδικό σε όλη την Ελλάδα έθιμο αναβίωσε απόψε στη Νέα Κίο του δήμου Άργους- Μυκηνών. Πρόκειται για το κάψιμο ομοιώματος του Βαραββά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής κατά την περιφορά του Επιταφίου.


Ένα έθιμο από την Κίο της Μικράς Ασίας το οποίο διατήρηθηκε και κάθε χρόνο αναβιώνει στη Νέα Κίο. Πλάνα από την περιφορά του Επιταφίου και το κάψιμο το

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Κορίνθου- Πατρών ΤΩΡΑ: Μεγάλη ταλαιπωρία για τους εκδρομείς του Πάσχα - Ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα στη Ν.Ε.Ο



Σε μεγάλη ταλαιπωρία υπόκεινται οι οδηγοί που αυτή την ώρα κινούνται στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πάτρα εξαιτίας της αυξημένης κίνησης λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα.


Ειδικότερα, λίγο πριν από τον κόμβο Δερβενίου έως και τον κόμβο Ακράτας, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, τα αυτοκίνητα κινούνται, κατά κύριο λόγο, σε έναν στοίχο και υπάρχει έντονομποτιλιάρισμα. Η ταχύτητα των αυτοκινήτων είναι μηδενική και τα οχήματα κινούνται με μεγάλη δυσκολία.

Σημειώνεται, ότι μια απόσταση που υπό φυσιολογικές συνθήκες διανύεται μέσα σε πέντε λεπτά, λόγω του μποτιλιαρίσματος, απαιτούνται περί τα σαράντα λεπτά της ώρας για να διανυθεί.

Στο υπόλοιπο τμήμα της εθνικής οδού, η κίνηση διεξάγεται ομαλά, ο καιρός είναι καλός, ενώ σε όλο το μήκος υπάρχουν δυνάμεις της Τροχαίας που επιτηρούν τη ροή της κυκλοφορίας των οχημάτων. (φωτο αρχείου)

πηγή: tempo24.gr

Tι προβλέπουν τα άστρα

Tι προβλέπουν τα άστρα για τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και τι σας φέρνει ο Απρίλιος (;) στον έρωτα!





Κριός
Αισθηματικά
Αναμφίβολα είσαι στο επίκεντρο των πλανητικών εξελίξεων. Το πάθος και η γοητεία κυριαρχούν με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα. Αν έχεις σχέση, η οποία στηρίζεται σε ψευδαισθήσεις, πιθανόν να κινδυνεύσει στις 4/4. Αν είσαι μόνος, μετά τις 18/4 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου υπόσχεται απολαυστικές νύχτες.

Επαγγελματικά
Η παραμονή του Ερμή στο ζώδιό σου μέχρι τις 14/4 σε καθιστά ιδιαίτερα επικοινωνιακό και τακτοποιεί εκκρεμότητες. Ωστόσο η έκλειψη Σελήνης στις 4/4 μπορεί να φέρει στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα μιας συνεργασίας. Η Νέα Σελήνη στις 18/4 στο ζώδιό σου δημιουργεί προοπτικές για βελτίωση των οικονομικών, αρκεί να μην παρασυρθείς σε περιττά έξοδα.

Υγεία

Προσοχή σε μετακινήσεις και μικροατυχήματα.



Ταύρος
Αισθηματικά
Η έκλειψη Σελήνης στις 4/4 δυσκολεύει την επικοινωνία σου με τον σύντροφο. Διατήρησε την ψυχραιμία σου, διότι η παρουσία της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου υπόσχεται θετικές εξελίξεις στη συναισθηματική σου ζωή. Αν είσαι μόνος, μετά τις 20/4 θα αγγίξεις το ερωτικό σου όνειρο.

Επαγγελματικά
Το εργασιακό παρασκήνιο οργιάζει και πιθανόν κάποιο φιλόδοξο σχέδιο να μην έχει την έκβαση που επιθυμείς. Η σεληνιακή έκλειψη θα προκαλέσει επικοινωνιακά λάθη, γι' αυτό να είσαι προσεκτικός στις επαγγελματικές ή οικονομικές συζητήσεις που θα έχεις, τουλάχιστον μέχρι τις 15/4.

Υγεία

Προσοχή σε μολύνσεις, αλλεργίες και μικροατυχήματα όλο τον μήνα.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

ΑΡΓΟΣ: Νέοι χώροι στάθμευσης για τις γιορτές του Πάσχα

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών για τις ημέρες του Πάσχα παραχωρεί προς στάθμευση των οχημάτων, τους προαύλιους χώρους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άργους (Καποδιστριου & Δαναού) είσοδος από οδό Καποδιστρίου και 4ου Γυμνασίου Άργους  είσοδος από οδό Πολυγένους.


Τα δημοτικά παρκινγκ θα είναι ανοιχτά τις καθημερινές από τις 8:00 έως τις 15:00 και  από τις 17:00 έως τις 21:00 το βράδυ εκτός Κυριακής. Η είσοδος επιτρέπεται αυστηρά μόνο για Ι.Χ.

ΒΙΝΤΕΟ: Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα ο αγώνας μεταξύ νέων και παλαιμάχων του ΑΡΓΟΝΑΥΤΗ

 Ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων και των νέων του "Αργοναύτη" θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Κίο τη Μεγάλη Παρασκευή 10 Απριλίου.


Στην κάμερα της VD Media Web Tv μιλάει ο αντιδήμαρχος του δήμου Άργους- Μυκηνών, Ηλίας Χατζηγεωργίου για την διοργάνωση του αγώνα, αλλά και για την κοινωνική προέκταση που έχει, καθώς τα έσοδα από το συμβολικό εισιτήριο θα διατεθούν σε ένα νέο άνθρωπο από τη Ν. Κίο που πρόσφατα τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα. Δείτε το σχετικό βίντεο με τις λεπτομέρειες για τον αγώνα. 



Πρωτάκουστη η ποινή στο συλληφθέντα ρομά που κτύπησε αστυνομικούς

Παραδειγματική η τιμωρία στον ρομά που συνελήφθη για την χθεσινή βιαιοπραγία κατά των δύο αστυνομικών έξω από το Δικαστήριο Ναυπλίου.


Βαρύς έπεσε σήμερα ο πέλεκις της δικαιοσύνης κατά του υιού Καραγκούνη που πρόλαβαν να συλλάβουν οι αστυνομικοί χθες κατά την διάρκεια των επεισοδίων. Οι υπόλοιποι έξι ρομά, μεταξύ των οποίων ο πατέρας Καραγκούνης πρόλαβαν να απομακρυνθούν και μέχρι τώρα, λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία του αυτοφώρου, δεν έχουν εντοπιστεί ή συλληφθεί.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ναυπλίου στο συλληφθέντα με αυτόφωρο, για αντίσταση κατά της αρχής, για επικίνδυνες βλάβες και μερικές ακόμη κατηγορίες “έριξε” την ποινή των έξι ετών και εννέα μηνών. Να σημειωθεί ότι η ποινή είναι μεγάλη και προφανώς έχει συμβολικη σημασία, και στόχο τον παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Ο καταδικαστείς προέβη σε έφεση, αλλά το δικαστήριο επέβαλλε την ποινή χωρίς να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να γίνει στο μέλλον εφετείο, αλλά ο καταδικαστείς οδηγήθηκε στη φυλακή.

Απίστευτο! Διοικητής στρατοπέδου ζήτησε από φαντάρο...




Για να του δώσει άδεια! Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ένας 25χρονος φαντάρος, ο οποίος υποστηρίζει πως ζήτησε ...
από τη μονάδα του διευκολύνσεις λόγω των οικογενειακών προβλημάτων που αντιμετωπίζει -ειδικά μετά τον θάνατο του πατέρα του-, ωστόσο του ζητήθηκαν ως αντάλλαγμα... τέσσερα κλιματιστικά μηχανήματα.


Ο ίδιος με επιστολή του υποστηρίζει πως ο διοικητής της μονάδας του είπε πως θα μπορέσει να του δώσει άδεια 10-15 ημερών, αρκεί εκείνος να έφερνε στη μονάδα τέσσερα κλιματιστικά μηχανήματα από την επιχείρηση του πατέρα του.



parapolitika.gr

Φίλοιστρον Νέα Κίος

ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΘΑΛΛΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! ΤΗΛ( 2751 0 51144)


Αμοιβή 5.000 δολαρίων, βρήκε κενό ασφαλείας επέτρεπε στον καθένα να σβήσει όλα τα βίντεο του Youtube

Ένας Ρώσος ερευνητής ασφαλείας εντόπισε ένα κενό ασφαλείας στο Youtube το οποίο επέτρεπε σε οποιονδήποτε να σβήσει όλα τα βίντεο που έχουν ανέβει στην δημοφιλή ιστοσελίδα διαμοιρασμού βίντεο
Συγκεκριμένα ο Kamil Hismatullin ανακάλυψε ότι αν κάποιος έβαζε μια επιπλέον γραμμή κώδικα, θα μπορούσε να διαγράψει τα πάντα από YouTube και όπως φαίνεται αμέσως ενημέρωσε την Google η οποία
διόρθωσε το κενό αυτό και του έδωσε αμοιβή 5.000 δολαρίων.

Όταν μίλησε για το γεγονός αυτό Kamil Hismatullin παραδέχτηκε μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι για μία στιγμή μπήκε στον πειρασμό να διαγράψει διάφορα βίντεο από κανάλια του Υoutube που του χαλούσαν την αισθητική αλλά τελικά κρατήθηκε...

Κυκλοφορεί το τεύχος 43 του Patria

Από την Τρίτη, 17 Μαρτίου κυκλοφορεί στα περίπτερα της Αθήνας το νέο τεύχος του περιοδικού Patria. Ένα ακόμη τεύχος της μοναδικής περιοδικής έκδοσης του πατριωτικού/εθνικιστικού χώρου, που σίγουρα αποτελεί και την μακροβιότερη κλείνοντας φέτος οκτώ χρόνια συνεχούς και αδιάκοπης παρουσίας στα περίπτερα.Αυτό όμως το τεύχος έχει την δική του ιδιαίτερη αξία, καθώς είναι το πρώτο τεύχος οποιουδήποτε αντίστοιχου περιοδικού όχι μόνον στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο που εκδίδεται σε ένα κράτος που έχει ως κυβέρνηση ένα ακραίο αριστερό κόμμα. Αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά, γι’ αυτό άλλωστε και το κύριο θέμα του περιοδικού αφορά την σύγκρουση των δύο ανθρωπότυπων που θα βρεθούν ο ένας απέναντι στον άλλον στην Ελλάδα. Αλλά και ένα άρθρο – παρέμβαση του Χ. Γούδη σχετικά με το μέλλον του ελληνικού πατριωτικού κινήματος. Όμως όπως πάντα, το Patria, περισσότερο από μια ιδεολογική επιθεώρηση είναι ένα περιοδικό που προσπαθεί να διαμορφώσει μια εναλλακτική κουλτούρα ως απάντηση στην μονομορφοποίηση της σημερινής πολιτιστικής λαίλαπας του αμερικανο-αριστερισμού. Ως εκ τούτου εντός του περιοδικού θα βρείτε και άλλα “διαφορετικά” θέματα που άπτονται τόσο της τέχνης, όσο και της ιστορίας αλλά και της πραγματικότητας που περιβάλει την καθημερινοτητά μας. Και φυσικά βιβλιοπαρουσιάσεις, εναλλακτικές προτάσεις και πολλά άλλα.Αναλυτικά στο τεύχος αυτού μπορείτε να διαβάσετε:

Παραπλανητικές προσφορές οβελία από super markets καταγγέλλουν ο ΣΕΚ και η ΠΕΚ

Τη συνήθη πρακτική ορισμένων αλυσίδων σούπερ μάρκετ να πωλούν τον οβελία, σε πολύ χαμηλές τιμές, κάτω του κόστους χονδρικής, για να λειτουργήσει ως “κράχτης” και για τα υπόλοιπα είδη τροφίμων που είναι απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι, καταγγέλλουν ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας και η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων.


Όπως επισημαίνουν οι δύο οργανώσεις, σε κοινή ανακοίνωσή τους, η κατάσταση αυτή ξεπερνά τους όρους του υγιούς ανταγωνισμού και δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην ελληνική κτηνοτροφία και στην αγορά.


Έκοψαν τα φρένα

Σε τραγωδία κόντεψε να εξελιχθεί η διαδρομή που ακολουθεί γνωστή παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων προκειμένου να πάει στην εργασία της, καθώς έπεσε θύμα πρωτοφανούς δολιοφθοράς.
H δημοσιογράφος E.T., ενώ κατευθυνόταν προς τη δουλειά της μαζί με τον σύντροφό της, που οδηγούσε το αυτοκίνητό της, διαπίστωσε ότι κάποιος -άγνωστο πώς μέχρι στιγμής- είχε «πειράξει» τα φρένα του οχήματος, με αποτέλεσμα να μη λειτουργούν!

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Πυρκαγιά κοντά στα Πυργιώτικα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση σήμερα Μ. Τρίτη μεσημέρι και γύρω στις 14:40 πλησίον των Πυργιωτίκων του δήμου Ναυπλιέων.


Στο συμβάν κινήθηκαν άμεσα τρία οχήματα και πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου και αυτή την ώρα θέτουν υπό πλήρη έλεγχο την πυρκαγιά. (φώτο αρχείου)

Συλλήψεις για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου απέφερε η συνεργασία ΕΛ.ΑΣ.-Europol-FBI

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε συνεργασία με τη Europol και το FBI, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, εξιχνιάστηκε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας και συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, 35 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου.



ΒΙΝΤΕΟ: Στον ΑΣΤΕΡΑ Τρίπολης το κύπελλο του ΑΤΡΕΑ 2015

Oλοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα το 10ο διεθνές τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου ΑΤΡΕΑΣ, το οποίο συνδιοργάνωσαν η ΕΠΣΑ, ο Δήμος Ναυπλιέων και η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

      
Στο ΔΑΚ Ναυπλίου είχαμε τον μεγάλο τελικό στη κατηγορία των γεννημένων το 2000, όπου ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε με 1-0 την Ολλανδική Βίτεσε.
      
    Την ίδια ώρα, στο ΔΑΚ Άργους, η ομάδα του Παναθηναϊκού νίκησε με 5-0 την Σαουθάμπτον στον μικρό τελικό.
      
    Το κύπελλο στον Αστέρα απένειμε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, όπου παραβρέθηκαν επίσης ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Β.Σιδέρης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Γιάννης Αποστολόπουλος, τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣΑ Γιάννης Μαντζούνης και Γιάννης Γαλανόπουλος.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ : Πυρκαγιά σε οικία στην Ερμιόνη

Πυρκαγιά σε δωμάτιο οικίας ξέσπασε στις 11.20 περίπου σήμερα Μ. Τρίτη 7 Απριλίου το πρωί από άγνωστη αιτία στην Ερμιόνη του δήμου Ερμιονίδας.


Στο περιστατικό έσπευσαν άμεσα οχήματα με πυροσβέστες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κρανιδίου. (φωτο αρχείου)

Έρχονται υδροπλάνα στα νησιά του Αργοσαρωνικού;

Τον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Παναγιώτη Χατζηπέρο επισκέφθηκαν την Πέμπτη εκπρόσωποι των Ελληνικών υδατοδρομίων, και συγκεκριμένα η κ. Ρεβέκα Γκόβα, ο Πολυχρόνης Ροντογιάννης και ο Φώτιος Χατζηανδρώνης, όπου τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις και το ενδιαφέρον τους να επενδύσουν στον τομέα αυτόν στα νησιά του Αργοσαρωνικού και στα Κύθηρα.

 
Ο Αντιπεριφερειάρχης τους ευχαρίστησε για την ενημέρωση και δήλωσε το μεγάλο ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη αυτού του είδους της συγκοινωνίας, ιδιαίτερα λόγω του προβλήματος της μη επικοινωνίας των νησιών του Αργοσαρωνικού μεταξύ τους αλλά και με τα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.
 
Επίσης δήλωσε ότι, λαμβάνοντας υπόψη την ανάπτυξη της κρουαζιέρας και την αύξηση των αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Πειραιά, καθώς και τις αρνητικές επιπτώσεις από την μεταφορά του αεροδρομίου του Ελληνικού στα Σπάτα, τα υδατοδρόμια και τα υδροπλάνα θα αποτελέσουν ένα μέσο αύξησης της επισκεψιμότητας των νησιών της Π.Ε. Νήσων και θα συντελέσουν στην ανάκληση των απωλειών του τουριστικού προϊόντος.

Θέσεις εργασίας στα Φεστιβάλ Επιδαύρου και Αθηνών

Η ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Α.Ε. σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 37 του Ν. 3105/2003 (ΦΕΚ 2 τ. Α') που ορίζει ότι η παρ. 2 του άρθρου 82 του Ν. 1958/1991 (ΦΕΚ 122 τ. Α'), με την οποία ρυθμίζονται οι προσλήψεις προσωπικού του Εθνικού Θεάτρου και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, εφαρμόζεται και στην εταιρία «Ελληνικό Φεστιβάλ Α.Ε.» εντός των περιορισμών της περ. ββ' του άρθρου 24 του Ν. 2190/1994, όπως συμπληρώθηκε με την παρ. 24 του άρθρου 1 του Ν. 2247/1994, και προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των ταμείων και της ταξιθεσίας του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, καλεί όσους έχουν τα προσόντα ή μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ως



Γιορτή προς τιμήν της Τουλίπας στα Δίδυμα

Για μιά ακόμη χρονιά διοργανώνεται απο τον Δήμο Ερμιονίδας η Γιορτή της Τουλίπας στα Δίδυμα με την ορχήστρα της  Ξένιας Βέρρα τηη Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου 2015.
 
Στο όμορφο χωριό Δίδυμα με τα ατελείωτα λιβάδια άγριας τουλίπας, κάθε Απρίλη πραγματοποιείται η «γιορτή της τουλίπας» στην οποία αποθεώνεται το ξεχωριστό για τα ελληνικά δεδομένα φυτό. Έλα, κόψε μια ανθοδέσμη τουλίπες και απόλαυσε τα δρώμενα που γίνονται προς τιμήν της.
 
Κάθε χρόνο την περίοδο της Άνοιξης πραγματοποιείται στο όμορφο χωριό Δίδυμα η «γιορτή της Τουλίπας» μιας και η περιοχή είναι απο τα λίγα μέρη της χώρας όπου συναντάται αυτοφυής άγρια τουλίπα.
Η γιορτή αυτή ξεκίνησε να γιορτάζεται το 1962. Έκτοτε κάθε Απρίλιο πλήθος κόσμου συρρέει στο όμορφο αυτό χωριό για να γνωρίσει το εξαιρετικό αυτό λουλούδι και να το μαζέψει απ’ τα λιβάδια φτιάχνοντας ανθοδέσμες που οι καλύτερες βραβεύονται από επιτροπή που έχει συσταθεί γι’ αυτό το σκοπό. Κατά τη διάρκεια της γιορτής όλο το χωριό φοράει τα καλά του και τα μαγαζιά με το σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα φυτό. Παλαιότερα το κατάστημα με την καλύτερη διακοσμημένη βιτρίνα βραβευόταν από επιτροπή.
 
Στα πλαίσια της γιορτής πραγματοποιούνται θεατρικές παραστάσεις, χοροί, τραγούδια, από τους μαθητές των σχολείων της περιοχής και από τη χορευτική ομάδα Ερμιόνης δίνοντας πανηγυρικό χαρακτήρα στην εκδήλωση. Την παράσταση κλέβει η καθιερωμένη παρέλαση των αλόγων του Συλλόγου Ερμιονίδας «Αγάπη για το Άλογο». Παράλληλα διοργανώνεται έκθεση με φωτογραφίες από αντίστοιχες γιορτές προγενεστέρων ετών ενώ σε μια μεγάλη οθόνη προβάλλονται κορυφαίες στιγμές της γιορτής και η ιστορία της, για να θυμούνται με νοσταλγία οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.
 
 
 
πηγη: http://www.mythicalpeloponnese.gr

Ανατροπή οχήματος κοντά στη Νέα Επίδαυρο

Ανατροπή Ι.Χ αυτοκινήτου σημειώθηκε περίπου στις 19.40 νωρίς το βράδυ σήμερα Μ. Δευτέρα στην οδό Νέας- Παλαιάς Επιδαύρου, δύο χιλιόμετρα περίπου μετά την Νέα Επίδαυρο.


Το συμβάν σημειώθηκε υπό άγνωστες συνθήκες ενώ ο οδηγός του οχήματος απεγκλωβίστηκε και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία του. Στο περιστατικό έσπευσε και διασωστικό όχημα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου. (φωτο αρχείου)

Ο Δήμος Ναυπλιέων γίνεται νονός σε παιδιά άπορων οικογενειών

Αυτό το Πάσχα ο Δήμος Ναυπλιέων γίνεται νονός σε παιδιά άπορων οικογενειών του Δήμου.

 
Ο Δήμος Ναυπλιέων  θα μοιράσει  Πασχαλινά δώρα και λαμπάδες σε παιδιά άπορων, χαμηλόμισθων και ανασφάλιστων οικογενειών του Δήμου.
Η  διανομή των Πασχαλινών δώρων από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου σ’ αυτές τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες θα πραγματοποιηθεί την Μεγάλη Τετάρτη στην αίθουσα του ΤΡΙΑΝΟΝ στο Ναύπλιο από τις 11:00 το πρωί μέχρι τη 13:00 μετά το μεσημέρι.

Αλλαγές στα ΚΤΕΟ με διαγραφή προστίμων;

Αλλαγές στα ΚΤΕΟ με διαγραφή προστίμων σε όσους δεν έχουν περάσει έλεγχο
Όπως προκύπτει από τη λίστα μέτρων Βαρουφάκη που κατατέθηκε στους δανειστές, εξετάζεται η αλλαγή της νομοθεσίας για τα ΚΤΕΟ ώστε οι οδηγοί να μπορούν να προσέρχονται για τεχνικό έλεγχο πληρώνοντας μικρότερο ή και καθόλου πρόστιμο σε περίπτωση που είναι εκπρόθεσμοι.


Τη Μ.Τετάρτη η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΓΑ

Τη Μεγάλη Τετάρτη θα πληρωθεί η δόση πρώτου τριμήνου του 2015 των οικογενειακών επιδομάτων του ΟΓΑ. Πρόκειται για ενιαίο επίδομα στήριξης τέκνων και το ειδικό επίδομα τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών, με βάση τα στοιχεία των αιτήσεων του εντύπου Α21 του έτους 2014.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού, η πληρωμή αφορά 693.299 δικαιούχους οικογένειες και η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 139.689.207,02 ευρώ.

Σε δήλωσή του, ο διοικητής του ΟΓΑ Ξενοφών Βεργίνης αναφέρει ότι ο έλεγχος σε τροποποιημένες αιτήσεις Α21 συνεχίζεται και οι ενδιαφερόμενοι, για όσες εγκριθούν, θα ενημερωθούν για την ακριβή ημερομηνία πληρωμής με νεότερη ανακοίνωση.

Τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ, καταβάλλονται ανά τρίμηνο. Η προκαταβολή δίνεται με βάση τα στοιχεία του προηγούμενου έτους, τα οποία περιλαμβάνονται στην αίτηση Α21. Η αίτηση κατατίθεται μέσω του συστήματος taxisnet, της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ: Απίστευτη βιαιοπραγία από Ρομά στα δικαστήρια Ναυπλίου- Τραυματίες Αστυνομικοί

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 6 Απριλίου το πρωί στα Δικαστήρια Ναυπλίου όταν συγκεντρωμένοι Ρομά επιτέθηκαν και τραυμάτισαν αστυνομικούς.


Στην κάμερα της VD Media Web Tv μιλάνε αυτόπτες μάρτυρες των αιματηρών επεισοδίων που οδήγησαν δύο αστυνομικούς στο Νοσοκομείο και σοκάρουν με τα όσα καταγγέλουν. Δείτε το σχετικό βίντε
ο.


Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ - ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 0-3

Μονόλογος για τον Παναργειακό το παιχνίδι στην Μαγούλα επί του πεσμένου Αστέρα. Mε  γκολ των Μπελόν, Κατσικοκέρη και Πούτσι, ο Παναργειακός συνεχίζει την μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αν και πλέον η υπόθεση δεν εξαρτάται από τον ίδιο αλλά από άλλους.

ΒΙΝΤΕΟ- Χάντμπολ: ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 28-18 ... Εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο ο Διομήδης

Ο πρωταθλητής Ελλάδος νίκησε 28-18 τον Δούκα και πέτυχε την πρώτη από τις δύο νίκες που χρειάζεται για να περάσει στα ημιτελικά της Α1 Ανδρών.
Ο Δούκας προσπάθησε στο πρώτο μέρος, πήγε με  το 12-12 στο ημίχρονο, όμως στη συνέχεια δεν άντεξε και μάλιστα στο τελευταίο εικοσάλεπτο ο Δούκας μόλις ένα γκολ.
Όσο για τον Διομήδη, με καλή άμυνα και τον Σαμαρά να πετυχαίνει 8 γκολ πέτυχε αυτό που ήθελε.

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ.κ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ για την Κυριακή των Βαΐων

Προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου τελέσθηκε σήμερα, Κυριακή των Βαΐων, η Θεία Λειτουργία στην Πρόνοια Ναυπλίου στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας.


Ο Μητροπολίτης με το πέρας της Θείας Λειτουργείας μίλησε για την σημερινή εορτή στο ποίμνιο . Δείτε το σχετικό βίντεο της

Kατάργηση ποσοστώσεων γάλακτος: "Ευκαιρία να οικοδομήσουμε πιο ισχυρό γαλακτοκομικό τομέα στο μέλλον"

Η εποχή των ποσοστώσεων του γάλακτος έφτασε στο τέλος της από σήμερα, 1 Απριλίου.

 
 Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1984, εποχή που η παραγωγή γάλακτος στην ΕΕ ξεπέρασε κατά πολύ τη ζήτηση. Ο αρχικός του στόχος ήταν να θέσουν τέλος στις λεγόμενες "λίμνες γάλακτος και στα βουνά βουτύρου" της Ευρώπης. Τώρα, για πρώτη φορά μετά από τρείς δεκαετίες, μόνο η αγορά θα μπορεί να προσδιορίσει την ποσότητα του γάλακτος που θα παράγεται στην ΕΕ.
 
Νέο κεφάλαιο ξεκινά για τον γαλακτοκομικό τομέα της Ευρώπης από την 1η Απριλίου, με την κατάργηση των ποσοστώσεων του γάλακτος. Στόχος είναι να δοθεί μεγαλύτερη ευελιξία στους παραγωγούς, για να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση, ειδικά στην παγκόσμια αγορά.
 
Ακόμα και με τις ποσοστώσεις, η αξία των εξαγωγών γαλακτοκομικών προϊόντων αυξήθηκε 95%, τα τελευταία πέντε χρόνια. Μόνο οι εξαγωγές στην Κορέα, την περίοδο 2010-2014, υπερδιπλασιάστηκαν.
 
Ο πρόεδρος της επιτροπής Γεωργίας Czesław Siekierski (ΕΛΚ, Πολωνία), είπε ότι παρόλο που υπάρχουν ορισμένες ανησυχίες, οι γαλακτοπαραγωγοί γνώριζαν για τη ρύθμιση από το 2003, "οι ποσοστώσεις στο γάλα δεν διασφαλίζουν την αγορά από τις διακυμάνσεις στις τιμές, τα εισοδήματα και την παραγωγή", δήλωσε.
 
Γάλα παράγεται σε περίπου 650.000 αγροκτήματα της ΕΕ. Η βιομηχανία είναι αξίας περίπου € 55 δισεκατομμύρια. Επιχειρήσεις μεταποίησης γαλακτοκομικών προϊόντων απασχολούν 300.000 άτομα.
 
Ο James Nicholson (Μεταρρυθμιστές, Μ.Βρετανία), βλέπει την κατάργηση των ποσοστώσεων σαν να είναι το τέλος εποχής της γαλακτοκομικής βιομηχανίας. "Μετά από 31 χρόνια, θα είναι δικαιολογημένα, αιτία για νευρικότητας και φόβου για τους γαλακτοπαραγωγούς", δήλωσε.
 
Επίσης, πρόσθεσε ότι η ΕΕ πρέπει να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αντιμετώπιση του προβλήματος της αστάθειας τιμών. "Δεν πρέπει να περιμένουμε με κομμένη την ανάσα για την έκβαση των πλειστηριασμών των βασικών προϊόντων στις ΗΠΑ και τη Νέα Ζηλανδία".

Τρεις συλλήψεις στο Λουτράκι για παράνομο εμπόριο και κατοχή λαθραίων τσιγάρων

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, ένας 46χρονος ημεδαπός και δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 51 και 28 ετών αντίστοιχα, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και κατοχή λαθραίων τσιγάρων.


Ειδικότερα, χθες το πρωί, στην Κόρινθο, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, πραγματοποίησαν έρευνα σε αποθήκη που διατηρούν οι ανωτέρω, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -1.949- είδη παραεμπορίου (είδη σπιτιού, ρολόγια, γυαλιά, φορτιστές κινητών κ.α), τα οποία προόριζαν προς πώληση.

Επιπλέον, βρέθηκαν -1.342- πακέτα τσιγάρων και ποσότητα λαθραίου καπνού, βάρους -100- γραμμαρίων, που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία γνησιότητας φόρου εισαγόμενων τσιγάρων και τα οποία κατασχέθηκαν.

Τα προαναφερόμενα πακέτα λαθραίων τσιγάρων και η ποσότητα λαθραίου καπνού θα σταλούν στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου.

ΚΟΙΛΑΔΑ: Δύο βιβλιόσπιτα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Φράγχθι"

Μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία υλοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Φράγχθι" στην Κοιλάδα Ερμιονίδας. Πρόκειται για την κατασκευή και τοποθέτηση δύο βιβλιόσπιτων.


Το πρώτο τοποθετήθηκε δίπλα στο περίπτερο που είναι στην παιδική χαρά της Κοιλάδας και το δεύτερο στο πεζοδρόμιο δίπλα στo Cielo Kafe.
 
Όποιος έχει βιβλία που δεν τα χρειάζεται και θέλει να τα δωρίσει για να τοποθετηθούν στα βιβλιόσπιτα παρακαλείται να επικοινωνήσει με τους υπευθύνους του Συλλόγου ή να τα αφήσει μέσα στο βιβλιόσπιτο.
 
Η έννοια του βιβλιόσπιτου είναι να δανείζεται κάποιος ένα βιβλίο και αφού το διαβάσει να το επιστρέψει ή και την ώρα που θα πάρει ένα βιβλίο να αφήσει άλλο ένα για τον επόμενο αναγνώστη.
 
Οι άνθρωποι του Συλλόγου ευχαριστούν τoν George Nakis και την NAKIS Constructions LTD για την μελέτη και την ολοκλήρωση του έργου.

Την Μ. Τρίτη οι αποζημειώσεις του ΕΛΓΑ- 180.000 ευρώ στην Αργολίδα

Την Μ. Τρίτη 7 Απριλίου  ο ΕΛ.Γ.Α. θα καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 11.710 δικαιούχων παραγωγών αποζημιώσεις συνολικού ύψους περίπου 30 εκατ. ευρώ.

Οι αποζημιώσεις αυτές αφορούν εκκαθαρίσεις ζημιών στη φυτική παραγωγή και κυρίως σε ελιές, οπωροφόρα δέντρα, σανοδοτικά φυτά, εσπεριδοειδή, ακτινίδια, χειμερινά κηπευτικά, βαμβάκια και καπνά και στο ζωικό κεφάλαιο από διάφορα ζημιογόνα αίτια για τα έτη 2014 και 2015.

Αναλυτικά η κατανομή των ποσών ανά Νομό είναι η εξής:

ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ   91.328,30
ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ               179.449,88
ΑΡΚΑΔΙΑΣ                   94.564,36
ΑΡΤΗΣ                       202.402,91
ΑΤΤΙΚΗΣ                     13.899,44
ΑΧΑΙΑΣ                      537.861,63
ΒΟΙΩΤΙΑΣ                  302.263,77
ΓΡΕΒΕΝΩΝ                 12.983,64
ΔΡΑΜΑΣ                    176.423,09
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ             3.347,92
ΕΒΡΟΥ                      794.676,28
ΕΥΒΟΙΑΣ                    98.511,94
ΗΛΕΙΑΣ                     432.226,78
ΗΜΑΘΙΑΣ                13.586.412,39
ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ               119.918,12
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ             9.721,71
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ      360.153,93
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ               12.781,98
ΚΑΒΑΛΑΣ                 438.434,88
ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ              429.633,66
ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ               64.725,26
ΚΙΛΚΙΣ                      224.331,81
ΚΟΖΑΝΗΣ                  66.156,69
ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ              313.093,62
ΚΥΚΛΑΔΩΝ               13.663,16
ΛΑΚΩΝΙΑΣ                23.825,03
ΛΑΡΙΣΗΣ               1.182.036,34
ΛΑΣΙΘΙΟΥ               29.395,98
ΛΕΣΒΟΥ                    9.679,38
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ             324.375,62
ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ           170.716,15
ΞΑΝΘΗΣ               142.559,46
ΠΕΛΛΗΣ               4.554.501,49
ΠΙΕΡΙΑΣ              2.461.547,70
ΠΡΕΒΕΖΗΣ             9.512,99
ΡΕΘΥΜΝΗΣ           15.833,34
ΡΟΔΟΠΗΣ             370.613,84
ΣΑΜΟΥ                   47.185,54
ΣΕΡΡΩΝ            1.238.233,65
ΤΡΙΚΑΛΩΝ           133.587,37
ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ         244.754,98
ΦΛΩΡΙΝΗΣ            50.147,52
ΦΩΚΙΔΟΣ               8.112,60
ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ         117.126,36
ΧΑΝΙΩΝ                  21.165,76
ΧΙΟΥ                    138.765,09


Πηγή: ΠΑΣΕΓΕΣ

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Εκτροπή μοτοσικλέτας με τραυματισμό στον κόμβο της Νέας Τίρυνθας

Εκτροπή μοτοσικλέτας σημειώθηκε στις 16.20 σήμερα Κυριακή 5 Απριλίου στον περιφερειακό της Νέας Τίρυνθας πλησίον του κόμβου.


Σύμφωνα με πληροφορίες έχει τραυματιστεί ο αναβάτης του δικύκλου, ενώ στο σημείο έσπευσε περιπολικό της Τροχαίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο Νοσοκομείο Ναυπλίου. (φωτό αρχείου)

Συμβουλές από την ΕΛ.ΑΣ για την περίοδο των εορτών του ΠΑΣΧΑ

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή το γεγονός ότι αρκετοί πολίτες θα μετακινηθούν κατά την εορταστική περίοδο, υπενθυμίζει βασικές χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή μετακίνηση, την πρόληψη εγκληματικών συμπεριφορών και την αποφυγή χρήσης κροτίδων, βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.


Φεύγοντας από το σπίτι:

-Πριν φύγετε για διακοπές βεβαιωθείτε ότι οι πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας είναι καλά ασφαλισμένα.
-Ενημερώστε για την απουσία σας µόνο συγγενικά και φιλικά σας πρόσωπα ή τους γείτονές που εμπιστεύεστε, για να επιβλέπουν την οικία σας και αν υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι και το Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής σας.
-Μην αφήνετε σημειώματα για το πότε πρόκειται να επιστρέψετε ή για το πόσο καιρό θα απουσιάζετε.
-Μην αφήνετε μηνύματα έξω από την πόρτα ή γραμματοκιβώτια υπερπλήρη από έντυπα και περιοδικά στο κεφαλόσκαλο. Είναι "κράχτες" της απουσίας σας. Αποφύγετε επίσης να αφήνετε σκάλες, έπιπλα ή άλλα ογκώδη πράγματα στον κήπο σας, που θα βοηθήσουν τον επίδοξο δράστη στην αναρρίχησή του.
-Το σπίτι ή το διαµέρισµά σας να µη δείχνει "εντελώς κλειστό", υποδηλώνοντας έτσι την απουσία σας.
-Τοποθετήστε, εάν είναι δυνατόν, χρονοδιακόπτη αυτόματου φωτισμού.
-Ενεργοποιείστε, εάν υπάρχει, το σύστημα συναγερμού.
-Μην αφήνετε μεγάλα χρηματικά ποσά ή αντικείμενα αξίας στο σπίτι σας.
-Σε περίπτωση που ενημερωθείτε από γείτονες, φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα ότι παρατηρούν κάτι ύποπτο στην οικία σας, µη διστάσετε να ειδοποιήστε το "100" ή το Αστυνομικό Τµήµα της περιοχής σας.
-Σε περίπτωση κλοπής, ειδοποιήστε το "100" ή το Τµήµα Ασφαλείας της περιοχής σας.


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις Ε.Ο Αθηνών- Κορίνθου

Ενόψει των εορτών του Πάσχα και στο πλαίσιο ενημέρωσης των πολιτών, οι οποίοι πρόκειται να μετακινηθούν οδικώς προς και από την περιφέρεια, επισημαίνονται τα σημεία του Εθνικού και Βασικού οδικού δικτύου, όπου πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εκτελούμενων οδικών εργασιών.


Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 20,300, στον Σαρανταπόταμο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης αντιπλημμυρικών έργων και έργων διευθέτησης χειμάρρου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Λεωφόρος Ποσειδώνος – Μ. Ασίας, στο τμήμα της από το ύψος του Σταθμού ΗΣΑΠ Νέου Φαλήρου έως και την αερογέφυρα της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής τροχιοδρόμου (τραμ).

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται από δύο λωρίδες κυκλοφορίας.

Π.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της χ/θ 39,100 (μέχρι τη Μ. Τετάρτη), εκ περιτροπής και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, λόγω εκτέλεσης εργασιών στον Ημικόμβο Μεγάρων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο θα πραγματοποιείται και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, εκ περιτροπής από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις αρμόδιες Υπηρεσίες Τροχαίας λαμβάνονται τα απαιτούμενα  μέτρα για τη διευκόλυνση  της  κυκλοφορίας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία των έργων, να συμμορφώνονται με την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων, ενώ για την αποφυγή κυκλοφοριακής συμφόρησης και καθυστερήσεων, μπορούν να χρησιμοποιούν εναλλακτικές διαδρομές ή να εκκινούν νωρίτερα.