Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Ναυπλίου μάζεψαν καπάκια για το 6ο αναπηρικό αμαξίδιο της δράσης του Γ. Λυσίκατου & Π. Τούμπα.

Τρίτη 4 Απριλίου 2017

«2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing και Branding Τόπου»

Στο πολύ ενδιαφέρον «2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing και Branding Τόπου» συμμετείχε ο δήμος Άργους Μυκηνών, με εκπροσώπους τους Αντιδημάρχους Δημήτρη Κρίγγο, Χρήστο Πετσέλη, Θόδωρο Οικονόμου και Βασίλη Τάγκαλη.
Σε δήλωση του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Κρίγγος ανάρτησε τα εξής:
Ολοένα και περισσότερες πόλεις διεθνώς επιχειρούν να βελτιώσουν την εικόνα και την φήμη τους με βάση τις πρακτικές του marketing και branding του τόπου. Ζητούμενο είναι η προσέλκυση νέων κατοίκων, τουριστών και επενδυτών και η πρόκληση αισθήματος τοπικής υπερηφάνειας στους κατοίκους. Η

«Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ» ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ!

 Το επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Ιδρύματος Ωνάση
συνεχίζει το μαγικό ταξίδι του

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017. Το Ίδρυμα Ωνάση προσκαλεί παιδιά που βρίσκονται στο ευρύ φάσμα του αυτισμού και τους γονείς τους, να συμμετέχουν στο εργαστήρι «Η Μουσική Αγαπάει τον Αυτισμό». Το επιτυχημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που για 3η συνεχή χρονιά ταξιδεύει σε προορισμούς σε όλη την Ελλάδα, θα έχει επόμενο σταθμό του το Άργος (7, 8 & 9 Απριλίου 2017).





Μια σημαντική Χορωδιακή διοργάνωση Σάββατο 13 Μαΐου 2017

ΤΟ 2Ο  TRIKALA CANTAT- ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ

To Σάββατο 13 Μαΐου 2017, το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το 2ο Χορωδιακό Φεστιβάλ  Trikala Cantat-Τα Τρίκαλα Τραγουδούν, σημαντικός χορωδιακός θεσμός του Νομού Τρικάλων και της Θεσσαλίας.
 Το συγκεκριμένο Χορωδιακό Φεστιβάλ, οργανώνεται για δεύτερη χρονιά και υλοποιείται υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μαέστρου και Καθηγητή Νίκου Ευθυμιάδη.