Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Τράπεζα αίματος Μαθήματα Ζωής!!! Να ειστε ολοι εκει!!!


Ξεδιάντροποι και ατάραχοι ξηλώνουν την παραγωγή




Τριπλό χτύπημα στον αγροτικό τομέα

του Δημήτρη Κοδέλα

Η χώρα βουλιάζει και ο πληθυσμός της μαζικά φτωχοποιείται. Το πολιτικό προσωπικό σε συνεργασία με τους δανειστές, διαγκωνίζεται για τη δική του επιβίωση πάνω στα κοινωνικά ερείπια. Ο Σόιμπλε, πανευτυχής που βρήκε την καλύτερη κυβέρνηση και την καλύτερη αντιπολίτευση για να εκτελεστεί η …δουλειά, είναι έτοιμος να κρεμάσει πορτραίτα τους στην Bundestag.

Εφευρέθηκε και η νέα γενιά μνημονίων, που περιέχουν και τα υποτιθέμενα «αντίμετρα», ως άλλοθι μιας τεράστιας επιχείρησης εξαπάτησης και επικοινωνιακού αντιπερισπασμού. Κλέβουν από την οικογένεια την αξιοπρέπεια και το φαγητό και ξετσίπωτα μας λένε πως, εάν συμφωνήσει το ΔΝΤ και εφόσον δεν προκαλείται οικονομική «απόκλιση» από τους στόχους, ίσως κάποιοι πάρουν επίδομα ενοικίου και ένα γεύμα τα παιδιά. Παράγουν ανθρωπιστική κρίση και τάζουν φιλανθρωπία, ενώ ξεδιάντροπα μιλούν για έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια.

Ο χώρος της παραγωγής δεν θα μπορούσε να εξαιρείται από ένα μνημόνιο που ισοπεδώνει με τον πιο βίαιο, οριζόντιο και ταξικό τρόπο ό,τι μικρομεσαίο υπάρχει ακόμα όρθιο, αφήνοντας ανέγγιχτες μόνο τις πολύ μεγάλες αγρο-διατροφικές επιχειρήσεις. Ο αγροτικός χώρος πλήττεται με τρεις τρόπους:

α) Με τη μείωση του αφορολόγητου, η οποία άλλωστε πλήττει τους πάντες.