Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Σεισμός στην Κω 6,4 Δύο νεκροί και δεκάδες τραυματίες VIDEO







"Μαύρη" Παρασκευή ξημερώνει για την Κω - Τουλάχιστον δυο νεκροί και δεκάδες τραυματίες από τον φονικό σεισμό
- Σεισμός 6,4 Ρίχτερ ταρακούνησε τα Δωδεκάνησα
- Η θάλασσα βγήκε στην στεριά ενώ συντρίμμια από κτίρια είναι σχεδόν παντού
- Ζημιές σε πολλά κτίρια και φόβοι για περισσότερους νεκρούς
- Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες

Αντιμέτωπη με μία τραγωδία βρίσκεται η Κως. Ο φονικός σεισμός των 6,4 ρίχτερ που σημειώθηκε στα Δωδεκάνησα στη 01:31 τα ξημερώματα της Παρασκευής (21,07.2017) στοίχησε τη ζωή σε τουλάχιστον δυο ανθρώπους - τοπικά Μέσα κάνουν λόγο για τρεις νεκρούς - και άφησε πίσω του δεκάδες τραυματιες - οι πληροφορίες μιλούν για 30 - και ζημιές.













Οι τουρίστες των ξενοδοχείων θα διανυκτερεύσουν στο δρόμο... 

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

ΛΥΚΕΙΟ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ – ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ( ΦΩΤΟ VIDEO )






Το Λύκειο Επιδαύρου, το διεθνές κέντρο εκμάθησης αρχαίου δράματος και θεατρικής πρακτικής, το οποίο ξεκίνησε φέτος τη λειτουργία του ως εκπαιδευτικός θεσμός του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου σε σύμπραξη με το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ολοκληρώνει στις 18 Ιουλίου τις δράσεις του για το 2017.
Το πρόγραμμα φέτος συγκεντρώνει 120
σπουδαστές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.






Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δ. Καμπόσος ανακοινώνει την τιμή και τις προσφορές που έδωσαν για τον διαγωνισμό των απορριμμάτων ( VIDEO )


Το τμήμα των Τεχνικών Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων του ΔΙΕΚ Ναυπλίου ολοκλήρωσε τις εργασίες καθαρισμού των τριών μαρμάρινων μνημείων που βρίσκονται στο χώρο του Στρατοπέδου Ναυπλίου

Το τμήμα των Τεχνικών Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων του ΔΙΕΚ Ναυπλίου ολοκλήρωσε τις εργασίες καθαρισμού των τριών μαρμάρινων μνημείων που βρίσκονται στο χώρο του Στρατοπέδου Ναυπλίου. Οι εργασίες καθαρισμού πραγματοποιήθηκαν κατά το εργαστηριακό σκέλος του Μαθήματος Γενικές Αρχές Συντήρησης Λίθινων Αντικειμένων με επιβλέπουσα την εκπαιδεύτρια συντηρήτρια ΤΕ PhD, Καπάτου Ελένη. Οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν από τους εκπαιδευόμενους ήταν η αποψίλωση της βλάστησης επάνω στα μνημεία και ο καθαρισμός με ουδέτερα υλικά των επικαθίσεων σκόνης, χώματος και βιολογικών αναπτύξεων.
Ο διευθυντής του ΔΙΕΚ, κύριος Γεώργιος Κρεμύδας, και η εκπαιδεύτρια, κα Καπάτου Ελένη, ευχαριστoύν θερμά τον Διοικητή του στρατοπέδου Συνταγματάρχη Ευάγγελο Δημητρέλη και τον Ταγματάρχη Γκίκα Ιωάννη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και την πολύ καλή συνεργασία.