Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Εντοπίστηκαν δύο φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης στη Λακωνία


 Κατασχέθηκαν συνολικά -741- δενδρύλλια κάνναβης
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών τους


Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκαν χθες (7.8.2019), σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, σε αγροτοδασικές περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς, του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, με τη συνδρομή της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, δύο (2) φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης.
Ειδικότερα, χθες (7.8.2019) το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκαν οργανωμένες αστυνομικές επιχειρήσεις και εξερευνήσεις, σε αγροτοδασικές περιοχές του  Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, κατά τις οποίες εντοπίστηκαν σε ειδικά διαμορφωμένους και κατάλληλα εκχερσωμένους χώρους, δύο (2) φυτείες κάνναβης, όπου στη μία καλλιεργούνταν -208- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 2,5 μέτρων περίπου και στην άλλη καλλιεργούνταν -533- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 4,1 μέτρων περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.
Επιπλέον και στους δύο (2) χώρους των φυτειών, βρέθηκε ο αντίστοιχος αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, ο οποίος και κατασχέθηκε.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης και το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου, κατά περίπτωση, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τις φυτείες.


ΠΑΝΑΓΊΑ ΦΑΡΜΑΚΑ








Συνελήφθη το ζευγάρι που γκρέμισε το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου

Συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο άτομα και συγκεκριμένα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ηλικίας 68 και 69 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, προκάλεσαν με γεωργικό ελκυστήρα ολοκληρωτική φθορά σε παρεκκλήσι.
Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η καταστροφή στη μικρή εκκλησία είναι τεράστια, καθώς τίποτα δεν φαίνεται να έχει μείνει όρθιο από το κτίσμα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ιδιοκτήτης του οικοπέδου που βρισκότανε το εκκλησάκι και η σύζυγός του προκάλεσαν ολοκληρωτική φθορά στο παρεκκλήσι του Αγίου Νικολάου με πλατφόρμα από τρακτέρ και με επαναλαμβανόμενη βίαιη πρόσκρουσή της στον τοίχο της εκκλησίας

ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τον Μάριο Μαρέλη & την ορχήστρα του







Τροχαίο με τραυματισμό στο δρόμο από Νέα Κίο προς Δαλαμανάρα




Αυτοκινήτο απογειώθηκε πάνω από αρδευτικό κανάλι σε περιοχή του Άργους






ΑΡΓΟΣ: Παρουσίαση από τον Δήμο καινούργιων μηχανημάτων καθαρισμού










Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

2ος Δρόμος Καραθώνας - Ναυπλίου




Πρωινός αγώνας στην κλασική διαδρομή Αρβανιτια Καραθωνας, από τους δρομείς Αργολίδας!!!









Σκοτώθηκε ανήμερα στα γενέθλια του στον Αχλαδόκαμπο Αργολίδας

Δεν είχε την τύχη με το μέρος του σήμερα ημέρα των γενεθλίων του  ο 39χρονος που τράκαρε σήμερα το απόγευμα στον Αχλαδόκαμπο.
Συγκεκριμένα ο Τριπολιτσιώτης οδηγός μοτοσυκλέτας στην περιοχή της Αγίας Τριάδας Αχλαδοκάμπου έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, τράκαρε με αυτοκίνητο με συνέπεια τον εκσφεντονισμό του.
Η μηχανή κόλλησε επάνω στο αυτοκίνητο, ενώ ο 39χρονος βρέθηκε μετά από ώρα, αφού είχε πέσει έξω από το δρόμο και σε μεγάλη απόσταση από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Άργους.
Το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 18:00 σήμερα Σάββατο 3 Αυγούστου 2019.
Η σωρός μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ Τρίπολης στην Τρίπολη.

Να σημειωθεί ότι σήμερα είχε τα τριακοστά ένατα γενέθλια του , αφού ήταν γεννημένος στις 3 Αυγούστου του 1980.