Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Πιάστηκε τζιχαντιστής στα Ελληνικα σύνορα

Με την κατηγορία της συμμετοχής σε ένοπλες συγκρούσεις και πολέμους σε διάφορες χώρες, συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς ένας 18χρονος.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 18χρονος φέρεται να είχε πολεμήσει στη Συρία στο πλευρό των πολεμιστών του Ισλαμικού Κράτους και το όνομά του βρίσκεται στις ευρωπαϊκές λίστες με όσους εμπλέκονται σε δράσεις της ISIS.
Ο νεαρός άνδρας, με τα αρχικά J.C., απελάθηκε από την ελληνική αστυνομία στην Κακαβιά και βρίσκεται πλέον στα χέρια των ανακριτών της αντιτρομοκρατικής της Γενικής Διεύθυνσης της Αλβανικής Αστυνομίας.
Τώρα ερευνώνται και πιθανές διασυνδέσεις του με ομάδες τζιχαντιστών που δραστηριοποιούνται στην Αλβανία, το Κόσοβο και την ΠΓΔΜ.
Ο νεαρός θα παραπεμφθεί στο κακουργιοδικείο της αλβανικής πρωτεύουσας.
Εν τω μεταξύ συνεχίζεται η δίκη οκτώ ατόμων, μεταξύ των οποίων είναι δύο ιμάμηδες τζαμιών στα Τίρανα που συνελήφθησαν πριν από λίγους μήνες.
Όλοι κατηγορούνται για στρατολόγηση Αλβανών μουσουλμάνων προκειμένου να πολεμήσουν στη Συρία και το Ιράκ, στις τάξεις των εξτρεμιστικών δυνάμεων της ISIS και συμμετοχή σε τρομοκρατικές ομάδες.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Το τραγούδι του μήνα

Συνελήφθη 39χρονος δραπέτης του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας

Συνελήφθη, χθες (20.4.2015) το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας, ένας (1) 39χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, δραπέτης από την 17.12.2014 του Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Ενηλίκων Τίρυνθας, όπου ήταν έγκλειστος για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

 
Ειδικότερα, χθες το πρωί, στα Εξαμίλια Κορινθίας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας εντόπισαν τον 39χρονο και τον συνέλαβαν. Ο ανωτέρω κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε και προσπάθησε να χτυπήσει τους αστυνομικούς με κατσαβίδι, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. 
 
Ο 39χρονος θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΒΙΝΤΕΟ- ΚΑΜΠΟΣΟΣ: Στραγγαλίζουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση- Που οδηγούν την Πατρίδα;

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να δεσμεύσει τα αποθεματικά των Δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδος με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Στη συνεδρίαση της ΚΕΔΕ για το θέμα συμμετείχε και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας, με την ΚΕΔΕ να καλεί την κυβέρνηση να ακυρώσει την απόφασή της να δεσμεύσει στην Τράπεζα της Ελλάδος τα χρήματα των Δήμων.
Ο δήμαρχος Άργους- Μυκηνών και πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου, Δημήτρης Καμπόσος μιλάει στην κάμερα της VD Media Web Tv για τις εξελίξεις και εκφράζει την αγωνία του για την ζοφερή καταστάση η οποία τείνει να δημιουργηθεί από αυτή την εξέλιξη, ενώ αφήνει αιχμές -κατά Τατούλη;-και για την στάση "ενός Περιφερειάρχη".
Θυμίζουμε ότι σε ανακοινωσή της η Περιφέρεια Πελοποννήσου μεταξύ άλλων αναφέρει "...Ο εσωτερικός δανεισμός που επιχειρεί η Κυβέρνηση θεωρούμε ότι είναι στη σωστή κατεύθυνση, αρκεί ωστόσο να μην υποκρύπτει καταστροφικές λογικές για την Ελληνική Οικονομία, όπως λογικές κατασχέσεων και ρήξεων, που θα θέσουν σε κίνδυνο τη παρούσα νομισματική θέση της χώρας". Δείτε το βιντεο με την τοποθέτηση του Δημήτρη Καμπόσου.  


ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Τροχαίο με τραυματισμό μεταξύ Ι.Χ και μοτοσυκλέτας στο Ναύπλιο

Τροχαίο με τραυματισμό σημειώθηκε γύρω στις 22:30 απόψε βράδυ Τρίτης 21 Απριλίου στο Ναύπλιο επί της οδού Άργους στο ύψος του φουρνου Κατσούλη.



ΒΙΝΤΕΟ: Ημερίδα με τον καθ. Σάββα Ρομπόλη από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπλίας- Ερμιονίδας διοργάνωσε χθες απόγευμα Δευτέρας 20 Απριλίου Ημερίδα με θέμα: "Ασφαλιστικό – Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις – Εξέλιξη της Ελληνικής Οικονομίας" με ομιλητή τον Ομότιμο Καθηγητή του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Σάββα Ρομπόλη.



ΒΙΝΤΕΟ: Συγκέντρωση διοργανώνει η Λαϊκή Συσπείρωση στη Νέα Κίο για τα απορρίματα

Συγκέντρωση διοργανώνει αύριο Τετάρτη 22 Απριλίου στις 20:00 η  δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση" στην πλατεία της Νέας Κίου για την κατάσταση με τα απορρίματα και την χωματερή στη θέση Μπομπέικα.